Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ιαματικός Τουρισμός ισάξιος της Ελβετίας και της Αυστρίας από τον κ. Αντωνίου !!!!!

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη  από  αναγνώστη  του Blog



ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εκμετάλλευση ιαματικών πηγών περιοχής Κουνιαβίτη με κατασκευή υδροθεραπευτηρίου το οποίο θα περιλαμβάνει αποδυτήρια, ιατρεία, 2 πισίνες (ανδρών – γυναικών) και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την προσέλευση και την πληρέστερη θεραπεία των λουομένων.

Για κάποιον που βλέπει τη φωτογραφία για πρώτη φορά θεωρεί ότι πρόκειται για μια σύγχρονη εναλλακτική   μονάδα   Ιαματικού   Τουρισμού κάπου στην Ελβετία ή την Αυστρία.

Και όμως είναι από το πρόγραμμα του κ. Αντωνίου « ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ » των Δημοτικών εκλογών που έγιναν στις 13 Οκτωβρίου του 2002.


Από τότε έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια και η πραγματική κατάσταση είναι αυτή πού βλέπεται.


Ο κ. Αντωνίου στα 8 χρόνια που πέρασαν, 4 σαν αντιπολίτευση και 4 σαν Δήμαρχος, όχι μόνο δεν έκανε τίποτα , αλλά τα έβαλλε και με το Σύλλογο Ξενοδόχων, επειδή πήγανε και φτιάξανε οι άνθρωποι δυο σκάλες για να μπορούν να κατεβαίνουν οι λουόμενοι και να κάνουν το μπάνιο τους.
Λες και εμπόδισε τον κ. Αντωνίου κανείς να τις φτιάξει ο Δήμος τις σκάλες.

Στο πρόγραμμα «ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» των Δημοτικών εκλογών του 2006 ο κ. Αντωνίου αναφέρει για τις πηγές Κουνιαβίτη.

Δημιουργία « Δημοτικής Επιχείρησης Ιαματικών Πηγών περιοχής Κουνιαβίτη»

Πιστεύω να μην έχει το θράσος ο κ. Αντωνίου να μας το παρουσιάσει πάλι αυτό το θέαμα για τις πηγές Κουνιαβίτη στο πρόγραμμα των Δημοτικών εκλογών «ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» του 2010.

Τα συμπεράσματα για την κοροϊδία και τα ψέματα αυτά του κ. Αντωνίου ανήκουν πλέον στους Δημότες.

Άλλα έλεγε ότι θα κάνει για τις πηγές Κουνιαβίτη από το 2002 και από αυτά δεν έκανε απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα.

 Την δύναμη για να αλλάξουν τα πράγματα έχουν πλέον στα χέρια τους οι Δημότες και είναι η ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται ……..

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτές τις εκλογές ο κ. Αντωνίου με τους άλλους φωστήρες του (θα στραφεί σε άλλη χώρα) θα προσπαθήσει να μας φορτώσει τις ιδέες που πήρε από την επίσκεψή του στο Abano για την εκμετάλλευση των Ιαματικών πηγών.

Ανώνυμος είπε...

Έχει βγάλει ο κ. Αντωνίου με την πλέμπα του κάποιες φωτογραφίες απ` το Abano που ίσως δουν το φως μέσα από κανένα προεκλογικό φυλλάδιο του.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι πήγαν στο Αμπανο, καλά έκαναν, το θέμα είναι τι έφεραν απο κει. Αέρα κοπανιστό.Αλλά τώρα που θα έρθουν οι Κινέζοι ποιός μας πιάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ βόδια ξέρετε γιατι δεν μπόρεσε να επέμβει στα λουτρα του Κονιαβίτη ο Δημαρχος???
Γιατί δεν ανοίκουν στο Δήμο, ανοίκουν στον ΕΟΤ!!!
Ξυπνάτε ρεεεεε....
ΨΉΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!
ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι ανίκανος και ψεύτης ….....

Tι κάθεστε και ασχολείστε μαζί του .

Επί 8 χρόνια δεν μπόρεσε να φτιάξει ούτε δυο σκάλες στις στέρνες .

Είναι άξιος της τύχης του πλέον …..

Δυστυχώς μας τελείωσαν τα ψέματα, 16 και απόψε του μείνανε του κ. Μάκη +++++++

Ας ετοιμάζεται για το ξξξξξουουου

Ανώνυμος είπε...

Όταν έγραφε ο κ. Μάκης αυτά στα φυλλάδια δεν ήξερε σε ποιόν ανίκανε .

Δυο πράγματα μπορεί να συνέβαιναν .

Το ένα είναι να ήξερε και να έλεγε ψέματα στους δημότες και το άλλο είναι να μην ήξερε επειδή είναι άσχετος και δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις.

Διαλέγετε και παίρνετε όποιο απ` τα δυο θέλετε.

Και τα δυο πάντως οδηγούν στο μαύρισμα

Ανώνυμος είπε...

Εμεις τα βοδια ψηφιζουμε Μακη.Εσυ τι ζωο εισαι;

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς επειδή τα λουτρά δεν ανήκουν στο δήμο θα πρεπε τουλάχιστον να μην επιδίδεται σε φανφάρες!!
αυτό ισχύει και για το τετριμίδα και πόσο μάλλον για το παταργιά!!!
σε ξένα χωράφια κύριοι δε πουλάμε παραγοντιλίκι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι δημότες των Καμένων Βούρλων δεν είναι ούτε Βόδια ούτε Γουρούνια, για να τους βρίζει ο κάθε αστοιχείωτος κ. Αντωνίου, είναι σκεπτόμενα άτομα.

Βλέπουν ότι ο κ. Αντωνίου δεν έκανε τίποτα για το σχέδιο, τίποτα για τις Ιαματικές Πηγές και το πάρκο, τίποτα για τις σχολικές μονάδες, τίποτα για την καθαριότητα της Λουτρόπολης, τίποτα για τη σωστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμο, δεν ξέρει κανείς στο Δήμο που πηγαίνουν τα χρήματα των Δημοτών ( για αυτό ήλθε και ο επί κεφαλής του οικονομικού εγκλήματος κ. Διώτης να κάνει έλεγχο στο Δήμο).

Έκανε όμως απ` ευθείας αναθέσεις έργων με κατάτμηση των 45.000 ευρώ ύψους 1.000.000 ευρώ (φωτιστικά, δρόμος και γεφύρια στο Ράδιο, βιολογικός κ.α) τα οποία καρπώθηκαν τα λαμόγια τύπου Βαργιανίτη, Πλατανιά, Αντύπα, Τρίγκα Γ .

Ας δει πως θα ξεμπλέξει ο κ. Αντωνίου από το οικονομικό έγκλημα που διώκετε και ας αφήσει τους δημότες να αποφασίσουν ποιόν θα επιλέξουν στις Δημοτικές εκλογές.

Στα 4 χρόνια δεν έκανε ούτε ένα δημόσιο διαγωνισμό , αυτό τα λέει όλα, για αυτό οι δημότες θα μαυρίσουν το Μπέκηηηηηηη σε 16 μέρες ………

Φτάνουν πια τα ψέματα χορτάσαμε κ. Αντωνίου δεν θέλουμε άλλα !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος όχι μόνο δεν κάνει για Δήμαρχος επειδή είναι ψεύτης και αστοιχείωτος, αλλά είναι και επικίνδυνος για τον τόπο, διότι έχει αρχίσει και εκβιάζει ανθρώπους και συνειδήσεις δημοτών που έχουν προσωπικές ανάγκες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΚΥΡΙΟ ΔΙΟΤΗ, ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ; ΚΑΙ ΗΔΗ ¨ΚΑΙΕΙ¨ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΑΝΙΘΗΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ; ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ. ΩΞΩ ΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος όχι μόνο είναι επικίνδυνος για τους Δημότες αλλά και προδότης της Λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων που στις προηγούμενες εκλογές τον τίμησαν με το 61% των ψηφοφόρων της.

Για το προσωπικό του συμφέρον ο κ. Αντωνίου ξεπούλησε και το όνομα της Λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων.

Έφτασε στο σημείο να μην συγκαλεί το Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν έτοιμα ομόφωνο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συζητηθεί το όνομα του νέου Δήμου.

Συγκλήθηκε δε το Δημοτικό Συμβούλιο αφού προς τιμήν του παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μουρτσούνης ο οποίος εκβιαζόταν από τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου να μην συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μόνο για αυτό του αξίζει ένα μαύρισμα ξεγυρισμένο του κ. Αντωνίου που να το θυμάται για όλη του τη ζωή.....

Ανώνυμος είπε...

Εδώ πάει και ο στίχος ασορτί

<< Κάγκελα Κάγκελα παντού και τα μυαλά στα Κάγκελα του Μάκη !!!!!!!! του Τρελού !!!!!! ¨>>

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αντωνίου όχι μόνο το όνομα της Λουτρόπολης ήταν ικανός να πουλήσει, αυτός ήταν ικανός να μας ξεπουλήσει όλους μας για να τα κονομήσει.

Το δεύτερο βέβαια δεν το προλαβαίνει πλέον να το κάνει γιατί του μείνανε μόνο 15 ------ ημέρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνίου είναι ήδη κακό παρελθόν για τα Κ. Βούρλα. Μην ασχολείστε άλλο μαζί του. Ας δούμε ποιός άλλος απο τους υπόλοιπους υποψήφιους μπορεί να μας βγάλει απο το βαθύ τέλμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ 5-6 ΑΕΟΡΟΛΟΓΟΙ-ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟΙ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ @@@@@@@@ ΒΓΕΙΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΕΡΑ, ΠΑΡΤΕ ΡΕΥΣΤΟ (ΟΧΙ ΠΕΤΣΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ) ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΑΝ ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα λουτρα δεν ελενχονται απο το μακη αλλα απο τον ΕΟΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ