Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

"Δύναμη Ανανέωσης" απο τον Κ.Μπακογιάννη

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Παρουσιάστηκε το όνομα του νέου συνδυασμού του Κ.Μπακογιάννη για τον νέο Δήμο Καρπενησίου.Το όνομα αυτού..."Δύναμη ανανέωσης".


Τα χρώματά του είναι το μπλε και το πράσινο.
 Μπλε του καθαρού ουρανού, καθαρού όπως τα λόγια των ανθρώπων της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, όπως ο ουρανός που σκεπάζει και ενώνει όλους τους Ευρυτάνες. Πράσινο, όπως τα καταπράσινα βουνά της Ευρυτανίας, συμβολίζοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία με την οποία οφείλουμε να αντισταθούμε στην κρίση έχοντας ανοιχτό μυαλό και σύγχρονη φιλοσοφία. Τα δύο χρώματα ενώνονται στην κορυφογραμμή που διαρκώς ανεβαίνει ψηλότερα συμβολίζοντας τον ιδιαίτερο τοπικό χαρακτήρα του νέου Δήμου Καρπενησίου και της Ευρυτανίας και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ για την ανάπτυξη του τόπου. Σαν γράφημα που απεικονίζει την αυξανόμενη πρόοδο, η κορυφογραμμή του σήματος φτάνει συμβολικά στη «μέγιστη τιμή» της όταν συναντά το όνομα του συνδυασμού, στις λέξεις «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ», στο μέλλον.


Έτοιμη είναι και η ιστοσελίδα όπου κανείς μπορεί να βρει πληροφορίες για την περιοδεία του, αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων, καθώς και πληροφορίες για το νέο Δήμο Καρπενησίου.


* prassia-eyrytanias





Δεν υπάρχουν σχόλια: