Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε ο Μάκης Αντωνίου

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Την υποψηφιότητά του για τον διευρυμένο, καλλικρατικό δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Μάκης Αντωνίου.

 Στην διακήρυξή του μεταξύ άλλων αναφέρει:«Σε αυτή τη νέα ελκυστική πραγματικότητα απαιτείται πρώτιστα άθροιση όλων των υγιών δυνάμεων, που απαρτίζουν το ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας.



Καλούμαστε ενωμένοι, πάνω από κόμματα, πολιτικές αντιπαραθέσεις, διχαστικές αντιλήψεις και τοπικιστικές εμμονές, να υπερβούμε τα μικρά και μεγάλα «εγώ» μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία πανίσχυρη συμμαχία.

Γιατί πέρα από το φυσικό, ακόμα πιο μεγάλος πλούτος μιας κοινωνίας, μιας περιοχής είναι οι άνθρωποί της». Κλείνοντας καλεί τους πολίτες «να ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και μέσα από ανοιχτές διαδικασίες πραγματικής κοινωνικής συναίνεσης, να χτίσουμε μια υγιή συμπαράταξη και να πορευτούμε αλληλέγγυοι και ίσοι μεταξύ μας στον αγώνα τον καλό, που μόλις ξεκίνησε»

paratiritisfthiotidas.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αργά ο κ. Αντωνίου θυμήθηκε ότι υπάρχουν και δημότες σε αυτό τον τόπο που σκέπτονται για το καλό αυτού του τόπου.

Τώρα το μόνο που του απομένει είναι να εισπράξει τους καρπούς της ανορθόδοξης και αλλοπρόσαλλης πολιτικής που άσκησε όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος του τόπου.

Στο καλό πάντως να πάει όπου πάει και ας μη μας γράφει ……

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι αντικοινωνικός έχει τσακωθεί με όλο τον κόσμο δεν έχει καμιά επαφή με τους δημότες , κατά λάθος βγήκε Δήμαρχος με την αρνητική ψήφο εναντίον του κ. Κεφάλα, και τώρα δεν θα ξανά εκλεγεί με τη θετική ψήφο των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Σε όλη του τη θητεία ο κ. Αντωνίου δεν έκανε έναν δημόσιο διαγωνισμό , όλα τα έργα γινόντουσαν με κατάτμηση 45.000 ευρώ κάτω απ` το τραπέζι για να τα μοιράζεται με τα άλλα αρχιλαμόγια τον κ. Βαργιανίτη , κ.Πλατανιά, κ. Τρίγκα Γεώργιο

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αντωνίου επί 4 χρόνια δεν έκανε ούτε έναν οικονομικό ισολογισμό στο Δήμο με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς ακόμη και απ` τους δημοτικούς συμβούλους πόσα χρωστάει αυτή τη στιγμή ο Δήμος Καμένων Βούρλων.

Από υπαλλήλους του Δήμου που γνωρίζουν λέγεται ότι το χρέος του Δήμου προς τις Τράπεζες με αυτό που έχει η αμαρτωλή ΔΕΠΑΚΑΒ ανέρχεται στο ύψος των 5.000.000 ευρώ.

Αυτός δε ο άνθρωπος που έφτασε το Δήμο σε αυτά τα οικονομικά χάλια μαζί με την υπόλοιπη παρέα του όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά έχουν το θράσος να είναι πάλι υποψήφιοι και να ζητούν την ψήφο μας.

Οι κύριοι αυτοί τινάξανε την μπάνκα του Δήμου στον αέρα.

Η αμοιβή τους από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων είναι φούμο μαύρο !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με το σχέδιο σι γίνεται θα προχωρήσει γνωρίζει να μας πει κανείς τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο γύρισε πίσω φίλε μου γιατί εκτός ΓΠΣ είχαν μπει στο σχέδιο και τα έλαιο περίβολα της συζύγου του κ. Αντωνίου δίπλα στο Σίσσυ.

Τη μεγαλύτερη δε ευθύνη για το σχέδιο φέρει εκείνο το αρχιλαμόγιο ο λιγδιάρης Πλατανιάς , που ασχολείται 20 χρόνια με το σχέδιο και σχέδιο δεν έχουν τα Καμένα Βούρλα.

Για να τα αρπάζει είναι μόνο αυτός μόνο ευρώ βλέπει μπροστά του τίποτα άλλο.

Θα αμειφθεί και αυτός δεόντως τώρα στις δημοτικές εκλογές όπως του αρμόζει και του πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτύλες, ρουφιάνοι των Καμένων Βούρλων, είστε όπως οι 30 οπαδοί κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας, που βεβηλώνουν την προσπάθεια της διοίκησης, των υπολοίπων οπαδών και των παιχτών, ρημάζοντας ότι καλό έχει στηθεί, με ιδρώτα και αγώνα μόνο και μόνο για να βγάζετε τα αποθημένα σας από την καιροσκόπο ζωή σας, που ως σήμερα δεν απέδωσε καρπούς. Αίσχος! Ανθρώπινη συνείδηση δε διαθετετε; Πώς κοιμάστε ήσυχοι με τόσες βρωμιές εις βάρος των συμπολιτών σας και του τόπου μας;