Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ...ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.... Η ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ Ο ΣΠ.ΣΟΥΡΤΖΗΣ!

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Ολοι εμειναν ευχαριστημενοι και κυριως ικανοποιημενοι αφου η κα Τζενη Οικονομου θα ειναι τελικα η υποψηφια δημαρχος λαμιεων με το χρισμα του ΠΑΣΟΚ απεναντι στο σημερινο δημαρχο Γιωργο Κοτρωνιά.


"Θα ειναι αφελεις,αν υπαρχουν ακομη τετοιοι ,στο χωρο του ΠΑΣΟΚ οσοι μπορει να πιστευουν οτι οι βουλευτες του Νομού ενδιαφερονται να κερδισει το κομμα τις δημοτικες εκλογες στη Λαμια".

Τη δηλωση αυτη ,επιθυμωντας επι του παροντος να κρατησει την ανωνυμια του,εκανε πρωην κορυφαιο στελεχος του ΠΑΣΟΚ στο Νομο που τηλεφωνησε απο το κινητο του ενω οδηγουσε,με αφορμη την αποκλειστικη ειδηση που μετεδωσε μονο ο FM-1 χτες το βραδυ στο αναλυτικο δελτιο των 09.00 περι της υποψηφιοτητας της κας Οικονομου.

Σημερα στις 10 το πρωι οι τρεις βουλευτες θα συναντηθουν μαζι με την κα Οικονομου,στα κεντρικα του ΠΑΣΟΚ με τον Γραμματεα του κομματος Μιχαλη Καρχιμακη οπου θα επικυρωθει και στη συνεχεια θα ανακοινωθει επισημα η υποψηφιότητα της.

Θα ειναι η πρωτη φορα που θα βρεθουν μαζι και οι τρεις βουλευτες αφου λεγεται οτι μεταξυ τους εχουν αλλαξει ισορροπιες και συμμαχιες.

Οσον αφορα τον κ.Σπυρο Σουρτζη εγκυρες πηγες αναφερουν οτι "επαιξε και εχασε" την τελευταια στιγμη μετα το ισχυρο veto που προεβαλε τοπικος βουλευτης ο οποιος μαλιστα σε μια κινηση επιβεβαιωσης της ορθοτητας της πολιτικης του επιλογής προτιθεται να κατελθει...υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με την Τζενη Οικονόμου εστω και αν ειχε πεισματικα αρνηθει στις επανηλλειμένες προτασεις να ειναι ο ιδιος υποψηφιος δημαρχος!

Ετσι κλεινει ο κυκλος νομης της τοπικης εξουσιας των κυβερνητικων βουλευτων.

Τα βασικα χαρακτηριστικα της πολιτικης τημαριοποιησης οριοθετηθηκαν αλλωστε με την επιλογη του κ.Ν. Λιολιου στην Αταλαντη,του κου Ν.Παπαδη στη Στυλιδα,του Βαγγελη Τετριμμυδα στα Καμενα Βουρλα (Μωλος -Αγ.Κωννος),την πιθανη στηριξη στον κ.Θ.Παπαευθυμιου για το Δημο Μακρακωμης.

Σε αλλους Δημους θα υπαρξουν αντι για χρίσματα διακριτικες στηριξεις "ημετερων" υποψηφιων απο το χωρο του ΠΑΣΟΚ και τελος στα ιδια πλαισια διαφαινεται και η πιθανολογουμενη στηριξη για τη θεση αντιπεριφερειαρχη στον σημερινο δημαρχο Αγιου Κωνσταντινου κ.Β.Ψαθα.

Τωρα με ολο αυτο το σκηνικο και σε μια πρωτη αξιολογηση, εκτιμαται οτι το τελευταιο πραγμα που ενδιαφερει τα πολιτικα προσωπα ειναι αν οι "ημετεροι" υποψηφιοι εχουν και τη δυνατοτητα να κερδισουν τις εκλογες;

΄H εμεσως το ΠΑΣΟΚ οδηγειται σε μια νεα εκλογικη ηττα τον προσεχη Νοέμβριο στη Φθιώτιδα;

Από.....lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: