Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Συντεταγμένο κατεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Με κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ ξεκινάει ο κ. Τετριμίδας την εκλογική του καμπάνια .

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ καλούνται οι Φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ από την Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να παρευρίσκονται στο κέντρο Καφέ - Αλεξόπουλος με θέμα ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.



Στη συγκέντρωση θα παρευρίσκεται ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Τετριμίδας.

Ακολουθεί κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ από την Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Καμένων Βούρλων την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στο κέντρο Αυγέρης όπου θα παρευρίσκεται ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Τετριμίδας.


Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν πρέπει να παραμυθιάζονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ότι ο κ. Τετριμίδας κατεβαίνει ανεξάρτητος.


Ο κ. Τετριμίδας είναι μια σκληρή στρατιωτική κομματική καθαρή επιλογή του ΠΑΣΟΚ.


Ο ίδιος ο κ. Τετριμίδας δε λέγει ότι επιθυμεί και θέλει στον συνδυασμό του και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία θα ενταχθούν και θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.


Δηλαδή ο έξυπνος κ. Τετριμίδας προτείνει στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να τον ακολουθήσουν και να απαρνηθούν την κομματική τους ταυτότητα αυτός όμως ο κ. Τετριμίδας να διατηρεί στο ακέραιο την κομματική του ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ.


Δημότες του Δήμου Μώλου – Αγ.Κωνσταντίνου μην σας παρασύρουν κάποιοι που βαφτίζουν το Μαύρο Άσπρο .


Χρειάζεται πολύ προσοχή στις επιλογές που θα κάνετε στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές !!!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι μερικά άτομα που ανήκουν στο κεντροδεξιό χώρο από το Ρεγκίνι θα πάνε υποψήφιοι στον κ. Τετριμίδα .

Γνωρίζει να μας κανείς τίποτα ;

Ανώνυμος είπε...

Τα ονόματα που ακούστηκαν στα Καμένα είναι του κ. Αναστασίου , του κ. Γεωργίου, του κ. Υφαντή.

Παιδιά μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε γιατί πολλοί δεξιοί που είχανε πάει στις προηγούμενες εκλογές στον κ. Τετριμίδα και έφυγαν τώρα από κοντά του και δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν.

Ανώνυμος είπε...

Εφυγαν καποιοι απο το Τετριμιδα γιατι κατι παραπανω ζητουσαν- θεσουλες κλπ.....Αλλος αντιδημαρχεια,αλλη αντιδημαρχεια επισης,αλλος τις μιζες του κλπ...Τετοιους δεξιους και πασοκου και οτιδηποτε δεν τους θελει ο Τετριμιδας..

Ανώνυμος είπε...

θα μας χαρίσεις ποιοι δε θέλουν να βλέπουν το στρατηγό και γιατί;
και εγώ είμαι κατά του μικτού ψηφοδελτίου...
γενικά!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι έγινε με το Μακρυνίτσα μετά την περιδίνηση που έκανε , κατέληξε στον κ. Τετριμίδα τον οποίο είχε απορρίψει ;

Ανώνυμος είπε...

Του μοναχοφάη του στρατιωτικού δεν του αρέσουν οι μοιρασιές. Ούτε ήθελε να τον ελέγχουν από πολύ κοντά οι σύμβουλοί του. Έδωσε κανά-δυό κοκκαλάκια στους λιγούρηδες αντιδημάρχους του και τους έχει σαν τα σκυλάκια κοντά του. Όσο για τη μη αντικατάσταση του άπλητου από άλλον -πιο καθαρό- αντιδήμαρχο, δεν έγινε, γιατί, οι διαθέσεις του καραβανά είναι χουντικές απέναντι σε αυτούς που του έδωσαν την εκλογή. Μέχρι να του φέρουν τους ψηφοφόρους τους (θύματα της Νέας Δημοκρατίας), ήταν χρήσιμοι. Μετά, δεν τους ήθελε, παρά μόνο για την πλειοψηφία στα δημοτικά συμβούλια. Την κουτάλα δεν την μοιράζεται με όποιον κι όποιον ο κολλητός του Τζοχατζόπουλου. Μόνο για την πάρτη του καθάριζε και τότε, αφήνοντας τα συντρόφια του χιλιόμετρα πίσω του. Κι ενώ δικαιούνταν κι άλλοι στρατιωτικοί να πάνε Κύπρο (με τεράστια οικονομικά ωφέλη), αυτός πήγε και δεύτερη φορά, στερώντας από άλλον τη θέση. Αυτός ήταν και είναι ο μεγάλος καριερίστας που ήρθε να γεμίσει τους κουμπαράδες του και από τα κοινά. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια και όποιος μπορεί ας την προσβάλλει. Τέλος στην ολιγαρχία και στη χούντα.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12.53
Παρα του οτι εισαι ανορθογραφος,εγω σε απολαμβανω..Εισαι ευχαριστος και μας χαριζεις απλοχερα το γελιο..Το επιπεδο σου ειναι υπο το μηδεν..Εισαι κουτσομπολακος αλλα κυριως εισαι πανικοβλημενος..Οσο πλησιαζουν οι εκλογες θα γινεσαι ολο και χειροτερα,γι'αυτο να προσεξεις μην στενοχωρηθεις..
Υ.Γ. Επισης η φαντασια σου ειναι αξιοθαυμαστη...
ΦΙΛΑΚΙΑ