Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο αίμα στις Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 για την Περιφέρεια Στερεάς από τη Νέα Δημοκρατία

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


7 Σεπτεμβρίου 2010

Την παρακάτω επιστολή, εδώ και πολύ καιρό τώρα, έχει αποστείλει ο κ. Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης, τόσο στον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, όσο και στον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, στο πλαίσιο αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποσπώντας θετικές σκέψεις για την κάθοδο του τις επικείμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Παράλληλα σε συναντήσεις τόσο με τον κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο όσο και με τον κ. Αθανάσιο Χειμάρα, στην Χαλκίδα κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την Περιφέρεια, έλαβε επίσης τα θετικά τους σχόλια και την «υποσχετική» να

τον συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο ως περιφερειακό σύμβουλο στο Νομό Φθιώτιδος.

« ... Κύριε Πρόεδρε,

Εν όψη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010, για την ανάδειξη των αιρετών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης καθώς και των Δημοτικών Συμβουλίων, θα ήθελα να λάβατε υπόψη σας, την επιθυμία μου να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία, ως υποψήφιος στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα ως Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Φθιώτιδας.

Η μέχρι τώρα πορεία μου, εργασιακή αλλά και κοινωνική, είχε πολλούς και σημαντικούς σταθμούς, σταθμούς που μου προσέφεραν εμπειρίες και γνώση.

Φιλοδοξία μου δεν είναι να εμπλουτίσω το βιογραφικό μου με μια νέα δραστηριότητα αυτή του στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης και ούτε διακατέχομαι από τον ίλιγγο εξουσίας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ενεργός συμμετοχή, η δυναμική εκπροσώπηση, η διασφάλιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας, η ανάπτυξη της χώρας μας, ανάπτυξη που επιτυγχάνεται με την ισόρροπη ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας.

Επιπλέον, με το βλέμμα στραμμένο στη νέα Νέα Δημοκρατία και στις προσπάθειες όλων μας για την προώθηση και διάχυση των θέσεων και ιδεών της παράταξης μας, ευελπιστώ ότι με την υποψηφιότητα μου θα συμβάλλω στην ανασύνταξη, ανανέωση και αναβάθμιση της μεγάλης παράταξη μας.

Θεωρώντας, πως μπορώ να ανταποκριθώ και να συνεισφέρω, θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν μου δίνατε την ευκαιρία να αποδείξω τις ικανότητες μου.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Γ. Μιχαλίτσης»



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ

________________________________________

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 27.01.1966, με καταγωγή (και από τους δύο γονείς) από την Στυλίδα Φθιώτιδας.

'Eγγαμος με την Αγγελική Πατέρα. Έχει τρία παιδιά.

Επάγγελμα: Υπάλληλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.) ως Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σπουδές: Είναι Διπλωματούχος της Επιστήμης της Πληροφορικής.

Θητεία: Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό στο Κέντρο Εφοδιασμού, στη Διεύθυνση Μηχανογράφησης.

________________________________________

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά.

________________________________________

Επαγγελματικές δραστηριότητες :

 Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. από το 1992.

 Προϊστάμενος Διεύθυνσης Μηχανογράφησης της εταιρείας Χ.&Β. ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (1991 - 1992)

 Εισηγητής σε σεμινάρια της Διεύθυνσης Μηχανογράφησης του Υπουργείου Απασχόλησης της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε Μικροϋπολογιστές, Αρχές προγραμματισμού, WINDOWS, MS-WORD, EXCEL, ACCESS, VISUAL BASIC, C++, INTERNET. (1993)

 Εισηγητής σε ιδιωτική σχολή πληροφορικής και φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

________________________________________

Πολιτικές – Συνδικαλιστικές - Κοινωνικές δραστηριότητες :

Διετέλεσε, Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του τέως Βουλευτή Φθιώτιδας Ηλία Δ. Καλλιώρα (2007-2009),

Διετέλεσε, Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. (2004-2007),

Είναι, Εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος του Τομέα Εσωτερικών (2010) και του Τομέα Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας της Ν.Δ. από το 2000,

Διετέλεσε, Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΟ Μηχανογραφικών Κέντρων Αθηνών – Πειραιώς της Ν.Δ. από το 2004 καθώς και Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας της ΕΚΟ Μηχανογραφικών Κέντρων Αθηνών – Πειραιώς της Ν.Δ. (2000 – 2004).

Είχε, Ενεργή Συμμετοχή στην εκπόνηση μελέτης του τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων για το Πρόγραμμα του κόμματος «Λειτουργική αναδιάρθρωση των ασφαλιστικών φορέων και εξορθολογισμός της διαχείρισης τους για να αποφεύγονται οι σπατάλες. Ταχεία προώθηση της μηχανογράφησης και εφαρμογή της πληροφορικής. Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης» και «επαγγελματικός προσανατολισμός».

Συνέταξε, Εισηγήσεις για τον Τομεάρχη Κοινωνικών Υποθέσεων της Ν.Δ. για τα σχέδια νόμου «Εκσυγχρονισμός του ΙΚΑ και άλλες διατάξεις», «Ρύθμιση κανόνων Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις», επίσης κατέθεσε, προτάσεις για την εισαγωγή της πληροφορικής στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης και υγείας καθώς και για την απασχόληση και την τηλεργασία.

Διετέλεσε, Πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. πρώην Κ.Η.Υ.Κ.Υ.) 2002 –2004 και Γενικός Γραμματέας του ίδιου Σωματείου Προσωπικού 2000 –2002.

Διετέλεσε, Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Στυλιδιωτών Αθήνας» (3) θητείες.

________________________________________

Προσωπική σελίδα :

http://www.michalitsis.gr

________________________________________

Διεύθυνση e-mail :

info@mihalitsis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: