Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ο κ. Τριαντάφυλλος Μπέλλος αφού εκλέχτηκε επί σειρά ετών Βουλευτής και Νομάρχης με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας , τώρα επιθυμεί να κατέβει ως ανεξάρτητος Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου , καταστέλλοντας τη σημαία και παραδίδοντας την κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη από αναγνώστη του Blog




Μπορεί να μας πει αυτός ο κύριος Μπέλλος την σύνταξη  που παίρνει ως πρώην Βουλευτής και Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας .


Ακόμη μπορεί να μας πει που έχει βολέψει τη γυναίκα του τα παιδιά του και όλη την οικογένεια του μέχρι γενεές δεκατέσσερις για να δω πόσο μαύρο θα του ρίξω ….....



Από εφημερίδα "σέντρα"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο κ. Μπέλλος δεν μπόρεσε όλα αυτά τα χρόνια που πολιτευότανε ούτε ένα ρέμα να φτιάξει στο χωριό του το Ρεγγίνι και θέλει να γίνει Δήμαρχος για να το φτιάξει τώρα ….

Καλά ο άνθρωπος δεν παίζεται θα μας τρελάνει !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει ένα έργο που έκανε ο κ. Μπέλλος για τα Καμένα Βούρλα όλα αυτά τα χρόνια που πολιτεύεται ; ;

έναααααα

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μακρυνίτσας τελικά μετά την περιπλάνηση του μεταξύ κ. Τετριμίδα και κ. Παταριά κατέληξε να υποστηρίζει τον νεοφερμένο και άφθαρτο στην πολιτική κ. Μπέλλο ……

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που έπαιρνε και παίρνει από την επιτροπή παραλαβής έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τον είχε τοποθετήσει η Νέα Δημοκρατία τον κ. Μπέλλο μπορεί να μας πει για τι ποσά μιλάμε !!!!!

Για να μάθουν και οι ψηφοφόροι της νέας Δημοκρατίας τι έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Μπέλλος ώστε να μπορούν να τον μαυρίσουν ακόμη περισσότερο με τις βλακείες που βγαίνει και λέει……….

Ανώνυμος είπε...

Bλεπω μια χαριτωμενη δημοσκοπηση...Παταργιας πρωτος με διαφορα!Και γιατι ρε παιδια το 98 κερδισε με το ζορι(57 ψηφους!!)??Γιατι το 2002 επαθε συντριβη(480...!)
Κατι αλλο που ηθελα να πω...Μεχρι το βραδυ του σαββατου ηταν ο Τετριμιδας μπροστα...Καποια στιγμη,κι ενω ημουν on-line,ειδα μεσα σε μιση ωρα(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ) να ψηφιζουν 19 ατομα ΟΛΩς ΤΥΧΑΙΩς ολοι τους το κ.Παταργια!!!Οσοι εχουν ψηφισει μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε δε..επισης ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τον ιδιο(τυχαιως λετε????)
Φιλακια...
Υ.Γ. Νομιζω γατα ειναι αυτο που κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια...