Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

"ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΩΛΟΥ;

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Με πρόσχημα ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί τεχνικής φύσης εργασίες ανέβαλε, άγνωστο για πόσο, την έναρξη λειτουργίας των νέων διοδίων στην Αγια Τριάδα Μωλου η εταιρία που διαχειρίζεται τον Εθνικό δρόμο στο τμήμα Αθήνας-Λαμίας.

Αρχικά είχε έντεχνα προφανώς, διοχετευθεί η πληροφορία ότι ο Σταθμός θα λειτουργούσε απο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 16 Αυγούστου.

Οι αντιδράσεις θεσμικών φορέων και πολιτών αλλά και ορισμένες παρατυπίες που έχουν επισημανθεί αποτέλεσαν το ...άλλοθι για την εταιρία να αναβάλει την έναρξη λειτουργίας των διοδίων που θα επιβαρύνουν την τσέπη του έλληνα πολίτη κατά 1 με 2 ευρω χωρίς να του δίνεται εναλλακτική λύση οπως απο κανονικό παραδρομο η καταβολή αντίτιμου ανάλογα με την απόσταση που θα διανύει κάθε όχημα.

Νωρίς πάντως σήμερα το πρωί βρέθηκαν στο χώρο μέλη της κίνησης πολιτών κατά των διοδίων απο το Μώλο έτοιμοι να προχωρήσουν σε αντιδράσεις αν τελικά λειτουργούσαν τα διόδια....

Επισημαίνεται ταυτόχρονα ότι Σταθμός διοδίων "υψώνεται" και στο δρόμο Θερμοπυλών- Μπράλου ακομη και για όσους εξέρχονται απο την Εθνική οδό, προκείμενου ,οπως αναφέρουν κύκλοι του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ, να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή της...Ιόνιας οδού απο Πάτρα έως Ιωάννινα!

Από.....lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: