Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Συνάντηση Νομαρχιακής και Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας στο Καπή Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση της Προέδρου της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αργύρη Βίβιαν του Τομεάρχη κ. Ινιωτάκη και άλλων κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όπως είναι ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Κοτσογιανακόπουλος ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κυρμανίδης Ηλίας ( Ο γνωστός Ντοράκιας που έβγενε στα κανάλια και έλεγε ότι αν εκλεγεί ο Σαμαράς εγώ την άλλη μέρα θα φύγω από τη Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία παραμένει ακόμη σε αυτή)  με την Πρόεδρο της Τοπικής Καμένων Βούρλων κ. Μπήτα Γεωργία και τα μέλη αυτής.


Το θέματα που θα συζητηθούν είναι τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητος και οι επικείμενες Δημοτικές εκλογές στο διευρυμένο Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.

 Επίσημα στη συζήτηση δεν ακούστηκαν ονόματα , στο  παρασκήνιο όμως συζητήθηκαν  διάφορα ονόματα  όπως Μπέλος, Αναστασίου, Ταταρίδας, Μπεσίρης, Βουρβουλάκης, Τσιτίνης, Χονδροδήμος, Μακρυνίτσας, Ξυδιάς τα οποία ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι κανένας δεν συζητάει για τον νυν Δήμαρχο κ. Αντωνίου γιατί όλοι τον θεωρούν πλέον τελειωμένο

Αφού ολοκληρωθούν οι συναντήσεις αυτές και με τους όμορους Δήμους Μώλου και Αγίου Κωνσταντίνου θα συσκεφτούν τα όργανα της Νέας Δημοκρατίας για να ανακοινώσουν τις οριστικές αποφάσεις τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι ήταν αυτό που είπε ο Κρατικομματικό συντήρητος κ. Κυρμανίδης σε ένα μέλος της τοπικής της Ν.Δ που είχε πάρει το λόγο.

«Να γιατί δεν μπορούμε να ανήκουμε όλοι στο ίδιο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας».

Το άτομο δεν παίζεται νομίζει ότι
τον κρατάει κανένας με το ζόρι τον κ. Κυρμανίδη στη Ν.Δ.

Οι πόρτες είναι ανοιχτές ας φύγει και ας πάει στο καινούριο κόμμα της Ντόρας που κυοφορείται και όχι να πηγαίνει ο κ. Κυρμανίδης στα όργανα της Ν.Δ για να κάνει αρνητική κρητική.

Το κόμμα της Ν.Δ πως τον ανέχεται !!!!!