Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Επιστροφή του κ. Αρκιτσαίου με τις ευλογίες και τη χρηματοδότηση του κ. Αντωνίου.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com











 Από εφημερίδα  "ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΣ"

Εστάλη επιστολή στο Blog από αναγνώστη

Δεν τον θέλει ο Λαός τον Μητσάρα τώρα ???

Τον θέλει ο Μάκης και η τσέπη του Μητσάρα όπως φαίνεται !!!

 Η αρχική συμφωνία του Μητσάρα με το Μάκη ήταν να μην κατέβει καθόλου ο Αρκιτσαίος στις εκλογές αποζημιώνοντας τον χρηματικά βέβαια για αυτή του την πράξη με το παραπάνω ο κ. Αντωνίου ( κάτι αντίστοιχο άλλωστε είχε γίνει και στις Βουλευτικές εκλογές του κ. Αρκιτσαίου με τον κ. Σταϊκούρα).


Ελπίζοντας  έτσι ο κ. Αντωνίου ότι αποκλείοντας τον κ. Αρκιτσαίο θα πάρει αυτός τη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία.


Τώρα βλέποντας ο κ. Αντωνίου ότι ο ίδιος δεν παίρνει την στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία και ότι η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται να κατεβάσει άλλον στις δημοτικές εκλογές εκτός από τον κ. Αρκιτσαίο, επιστρατεύει πάλι τον Μητσάρα ο κ. Αντωνίου ελπίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον Μητσάρα και κατά συνέπεια τον ίδιο τον κ. Αντωνίου, αφού πλέον ο Μητσάρας είναι πιόνι στα χέρια του κ. Αντωνίου (σημειωτέον ότι ο κ. Αντωνίου δεν έχει δώσει ακόμη όλο το ποσό που είχαν συμφωνήσει στον κ. Αρκιτσαίο για να μην κατέβει στις Δημοτικές εκλογές)

Ο εκλογομάγειρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάτι μας είπατε τώρα …..

Αυτό και ποιος δεν το ξέρει, για καινούριο μας το λέτε …..

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς να μας πει για το ποσό που έδωσε ο Μάκης στο Μητσάρα για να αποσυρθεί ?

Ανώνυμος είπε...

Από ότι ακούγεται στην αγορά φίλε μου μιλάνε για 20.000 ευρώ μπροστάντζα και 20.000 ευρώ αφού είναι αίσιο το αποτέλεσμα των εκλογών για το Μάκη.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι ο Μητσάρας θα μείνει με αυτά τα 20.000 ευρώ που πείρε , γιατί απ` ότι βλέπω τώρα που τον πήρανε είδηση τη ρόλο παίζει αυτοί που τον στηρίζανε αφιλοκερδώς και απ` το αποτέλεσμα που ακούγεται να έρχεται ….... για το Μάκη τον βλέπω να τα χάνει τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ ο Μητσάρας……

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα για το Μητσάρα είναι κατάντια να ξεπέσει τόσο πολύ…..