Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστοι οι υποψήφιοι που θα στηρίξουν τα δυο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μώλου – Άγ. Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com





Από εφημερίδα "σέντρα"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαβορί για να πάρει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας είναι ο κ. Μακρυνίτσας και όχι ο κ. Ξυδιάς.

Ο συντάκτης του ρεπορτάζ φαίνεται ότι δεν είναι καλά πληροφορημένος.

Διότι στις εκλογές που έγιναν στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη του αρχηγού της κ. Σαμαρά ο κ. Μακρυνίτσας ο ίδιος και όλη η οικογένειά του σεμνά και ταπεινά και κατόπιν προτροπής και του κ. Σταϊκούρα πήγαν και ψήφισαν Αντώνη Σαμαρά.

Αντίθετα ο κ. Ξυδιάς έκανε πόλεμο εναντίον του κ. Σαμαρά και στήριξε την κ. Μπακογιάννη που αυτή τη στιγμή είναι εκτός κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Συν το ότι ο κ. Ξυδιάς συνεχίζει να είναι και υποστηρικτής του κ. Γιαννόπουλου που συνεχίζει αμετανόητος να υποστηρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη.

Από όλα αυτά φαίνεται ποιος θα είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας …….

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ φίλε μου ότι σε ένα κεντροδεξιό σχήμα με επικεφαλής τον κ. Μακρυνίτσα ο κ. Ξυδιάς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να έχει ένα ρολάκο έστω και αν είναι φαν της Ντόρας.

Όπως και να το κάνουμε ο κ. Μακρυνίτσας είναι Καθηγητής Χημικός. Από την άλλη ο ίδιος αλώστε ο κ. Ξυδιάς δηλώνει παραγωγός φιστικιών Αίγινας.

Θα μπορούσε ο κ. Μακρυνίτσας να αξιοποίηση τον κ. Ξυδιά λόγω της πείρας του σε θέματα αγροτικά όπως είναι ο δάκος για τις ελιές, ή όπως είναι το ράντισμα στα αμπέλια με γαλαζόπετρα, ή ο ψεκασμός των κουνουπιών και άλλα διάφορα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε του σχολίου 27-6-10 ώρα 1:56 μ.μ για να πειστούμε και μείς για το αν αληθεύουν αυτά που γράφεις πρέπει πολύ απλά ο κ. Μακρυνίτσας να βγει δημοσίως να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει.

1) Βγαίνοντας και λέγοντας ότι ναι εγώ στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας πήγα και ψήφισα Ν.Δ. Έκτος και αν τόσο σύντομα άλλαξε γνώμη που ψήφισε Νέα Δημοκρατία και ντρέπεται να πει ότι έδωσε τα 2 ευρώ. Αλλά τώρα κατεβαίνω σαν ανεξάρτητος. Δεν είναι κακό να το πει αυτό, αντίθετα θα έχει και πολιτικό όφελος από τη Νέα Δημοκρατία.

2) Ή βγαίνοντας και διαψεύδοντάς το όποτε μπορεί να λέει μετά ότι κατεβαίνει σαν ανεξάρτητος.

Εκείνο που είναι το χειρότερο από όλα είναι να μην κάνει τίποτα. Ανάλογα δε με το συνομιλητή που έχει απέναντί του να λέει άλλοτε ότι είναι στη Ν.Δ και άλλοτε στο ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς πρέπει να το πάρει απόφαση ότι δυο καρπούζια δε χωράνε στην ίδια μασχάλη.

Ανώνυμος είπε...

Από όσα γράφονται τώρα, όπως φαίνεται κάτι είχε μυριστεί ο Φακίρης από το Καινούριο με τον Ανεστόπουλο από τον Άγιο Κων/ντινο και του βάλανε χέρι του κ. Μακρυνίτσα (λέγοντας του ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε) στη συνάντηση που έγινε στην παραλία του Καινουρίου με τους Δημάρχους Μώλου κ. Τετρημίδα και Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ψαθά.