Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η φρουρά ‘φυγάδευσε’ τον Ξυνίδη.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Σκηνές απείρου κάλους στην Ιπποκράτους .Εν μέσω αντεγκλήσεων και έντονων διαξιφισμών, διεκόπη η συνάντηση του Σωκράτη Ξυνίδη με 300 συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος.


Χρειάστηκε να επέμβει η φρουρά του κτηρίου για να «φυγαδευτεί» ο κ. Ξυνίδης που βρέθηκε αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που έφτασαν μέχρι τα γιουχαΐσματα.

Η συνάντηση, έγινε με πρωτοβουλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ζητηθεί η στήριξη των συνδικαλιστών του Κόμματος, ως προς το ασφαλιστικό και τα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση.

Το βαρύ κλίμα ωστόσο, γρήγορα εξελίχτηκε σε λογομαχίες. Τα πνεύματα αγρίεψαν όταν στο βήμα ανέβηκε ο γραμματέας του κόμματος κ. Ξυνίδης. Όταν προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει υπέρ των μέτρων, ζητώντας τη στήριξη των κομματικών στελεχών, βρέθηκε προ συνολικής αποδοκιμασίας, ειδικά με την αποστροφή του ότι «τα αριστερά κόμματα ξεχωρίζουν από τα δεξιά στην…. οικονομικής τους πολιτική». «Μα τότε το ΠΑΣΟΚ είναι ….ακροδεξιό κόμμα» του φώναξαν αρκετοί από τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ..!

Όταν δε προσπάθησε να αναπτύξει την άποψή του περί των κινδύνων, που είχε να αντιμετωπίσει η χώρα και αποτέλεσμα των οποίων ήταν η κυβέρνηση να αποφασίσει τις συγκεκριμένες πολιτικές , η κατάσταση ….άρχισε να ξεφεύγει.

Ειρωνικά χειροκροτήματα και επιφωνήματα μετέτρεψαν την Ιπποκράτους σε …κερκίδα ποδοσφαιρικού γηπέδου .

Σε μία αποστροφή του λόγου ο κ. Ξυνίδης είπε ότι ο πρωθυπουργός του ζήτησε να κινητοποιηθεί το κόμμα . Αυτό ήταν και η σπίθα που προκάλεσε την έκρηξη , καθώς έκανε έξαλλους δεκάδες συνδικαλιστές, που άρχισαν να φωνάζουν «ντροπή σας» και «μας κοροϊδεύετε».

Ο κ. Ξυνίδης όμως αισθανόμενος ότι βρίσκεται εντός έδρας συνέχισε ακάθεκτος.«Ο πρόεδρος από την αρχή μου είπε : Σωκράτη θέλω να λειτουργεί το κόμμα και όλα τα στελέχη» για να αντιμετωπίσει τη θυμηδία των παρισταμένων, οι οποίοι αντέδρασαν με ένα παρατεταμένο ειρωνικό γέλιο!

Μετά από αυτό ήρθαν και τα ομαδικά γιουχαΐσματα ( που ακούστηκαν και έξω από το κτήριο) και τα οποία ανάγκασαν τον κ. Ξυνίδη ουσιαστικά να διακόψει την … «παρέμβασή» του και να αποχωρήσει κακήν κακώς υπό την συνοδεία της φρουράς του κτηρίου.

Από......politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: