Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

"ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ" ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ;

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Βαρύ χαρακτηρίζει το κλίμα στην λουτρόπολη των Καμ. Βούρλων με την διπλή ονομασία ο δήμαρχος Μάκης Αντωνίου μεσα απ οτο κεντρικο δελτιο του FM-1, κάνοντας λόγο για αλλοπρόσαλλες κινήσεις.


"Είμαι υποχρεωμένος να πολεμήσω με τα ίδια όπλα και εγώ δηλώνει κάνοντας λόγο για παρασκηνιακές κινήσεις που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα της διπλής ονομασίας χωρίς πουθενά να αναφέρονται τα Καμ. Βούρλα".

Από......lamiafm1

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χθες ψηφίστε επί της αρχής το νομοσχέδιο Καλλικράτης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και προχωρούν στη συζήτηση πλέον κατ` άρθρον του νομοσχεδίου. Πότε θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο όταν ψηφισθεί το Νομοσχέδιο???

Ανώνυμος είπε...

Καλά άκουσα ότι υπέβαλαν 7 υπογραφές από την αντιπολίτευση για την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν το συγκαλεί αμέσως αφού εξαρτάται μόνο από αυτόν και από κανένα άλλο. Λέει ότι δεν θέλει ο κ. Αντωνίου και ο κ. Πλατανιάς , άσε τον κ. Αντωνίου και τον κ. Πλατανιά να μην θέλουν (ας πάρουν ξύδι) . Περιμένουν λέει την απόφαση της ΚΕΔΚΕ (του κώλου τα εννιάμερα μετά συγχωρήσεως). Το ένα είναι άσχετο με το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Πρόεδρε γιατί δεν εξασκήσεις τα νόμιμα καθήκοντά σου και άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν ? Και δεν συμφωνώ αυτό που διαδίδεις ότι θα παραιτηθείς, επειδή διαφωνούν αυτοί οι δύο. Τους λύνεις τα χέρια αν παραιτηθείς κ. Μουρντζούνη κάνε εσύ το Συμβούλιο με θέμα το όνομα του Δήμου και ας μην έλθουν αυτοί οι κύριοι στο δημοτικό συμβούλιο δεν έχετε να χάσετε και τίποτα ? Άλλωστε έχουν κάνει τόσο κακό στα Καμένα Βούρλα που περισσότερο δεν μπορούν να κάνουν πλέον !

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς τους κυρίους ( Αντωνύϊδες , Πλατανιάδες , Αντύπιδες, Τρίγκιδες) πρέπει να συγκεντρωθούν όλοι οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων στο Δημαρχείο και να τους λυντσάρουν , να τους πετάξουν από το παράθυρο στο Βαθύ για το κακό που έκαναν στον τόπο !!!!!!