Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Καρότο και μαστίγιο από την Ρηγίλλης για τα στελέχη που την στήριξαν. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ «ΣΤΡΑΤΟ» ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ποιοι πρώην «ντορικοί» δήμαρχοι και νομάρχες έχουν, πλέον, γίνει «σαμαρικοί»

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Τον ασκό του Αιόλου που είναι πιθανόν να προσπαθήσουν κάποιοι να ανοίξουν και στην Αυτοδιοίκηση μετά την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από την Νέα Δημοκρατία, επιχειρούν να προλάβουν στην Ρηγίλλης.


Κι αυτό καθώς εκτός των άλλων το προηγούμενο διάστημα είχαν παρατηρήσει κινήσεις στις οποίες πρωτοστατούσαν «ντορικοί» για την δημιουργία «αντάρτικων» ψηφοδελτίων.

Όπως είχε γράψει η αυτοδιοίκηση gr από τις 6/4 «οι στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά με προεξάρχοντα τον γραμματέα του τομέα Αυτοδιοίκησης Βασίλη Μιχαλολιάκο παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα βουλευτές, πρώην βουλευτές και στελέχη του κόμματος που στήριξαν την κ. Μπακογιάννη στην εσωκομματική αναμέτρηση είτε να ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους για κάποια περιφέρεια είτε να δημοσιοποιούν την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι «πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο υπονόμευσης του Αντώνη Σαμαρά, που δεν θα μείνει αναπάντητο». (δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορταζ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6258 )

«Γέφυρες» στη Ρηγίλλης

Όπως αναφέρουν στην αυτοδιοίκηση gr πηγές της Ρηγίλλης, μετά και το συγκεκριμένο δημοσίευμα και την «απειλή» της διαγραφής αλλά και τις διαφαινόμενες εξελίξεις που κατέληξαν στην διαγραφή της κ. Μπακογιάννη, υπήρξε «κύμα» αιρετών που την στήριξαν οι οποίοι επιχείρησαν να ρίξουν «γέφυρες» στην Ρηγίλλης, διατρανώνοντας την πίστη τους στον Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιχείρησαν να «απολογηθούν» για την στάση τους στη εσωκομματική μάχη αποδίδοντας, μεταξύ άλλων την στάση τους σε πιέσεις που δεχτήκαν από το μηχανισμό της πρώην υπουργού αλλά και να διαψεύσουν τα σενάρια για τυχόν «ανταρσία» τους στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, πλέον, με τον κ. Σαμαρά συμπλέουν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ και νομάρχης Μεσσηνίας, Δημήτρης Δράκος, ο νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμμάρας, ο γενικός γραμματέας της ΕΝΑΕ, νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός κλπ

Πάντως, από τη Ρηγίλλης διαμηνύουν ότι τα «αντάρτικα ψηφοδέλτια» που θα εμφανίζονται το επόμενο διάστημα όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση, θα τα αντιμετωπίσουν κατά περίπτωση, από το σημείο να τα αγνοήσουν εντελώς μέχρι το άλλο άκρο να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: