Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Εκρηξη του κοινωνικού ηφαίστειου!!!

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Γράφει ο Καφενόβιος

Την Πρωτομαγιά είχαμε …υποχρεώσεις, έπρεπε να τιμήσουμε την γιορτή των λουλουδιών και δεν βγήκαμε στους δρόμους. Σήμερα όμως, μέρα γενικής απεργίας, πρέπει να «βουλιάξουμε» τις πλατείες. Να δείξουμε ότι, δεν είμαστε μια φοβισμένη κι απονευρωμένη κοινωνία. Να τρομοκρατήσουμε τους δυνάστες των Βρυξελλών και του ΔΝΤ;

Η κυβέρνηση παρέδωσε τη χώρα σε ξένα διευθυντήρια μετατρέποντάς την σε προτεκτοράτο. Εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με ψεύτικες υποσχέσεις. Ορκίστηκε με απανωτές ρητές πολιτικές δεσμεύσεις: “Κανένα οικονομικό βάρος στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.”

Πολύ σύντομα, αν παραμείνουμε δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, θα έρθει το αναπόφευκτο. Θα νοιώσουμε στο πετσί μας τον εργασιακό μεσαίωνα, την κατάσταση πολιορκίας.

Θέλουν σώνει και καλά να μας ........

φτωχύνουν; Στο χέρι μας και την καρδιά μας είναι να τους απογοητεύσουμε!

Κι αν δείτε κάποιους άλλους να επιμένουν και τώρα να διαδηλώνουν χώρια, είναι γιατί φταίει το ζαβό το ριζικό μας! Φταίει ο Θεός που μας μισεί!

Σήμερα στέλνουμε ισχυρό μήνυμα αντίστασης στην πλώρη που έχει βάλει η κυβέρνηση και η τρόικα Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΚΤ για την κοινωνική χρεοκοπία.

Σήμερα απαιτούμε να πληρώσουν την κρίση αυτοί που καταλήστευσαν τόσα χρόνια τον δημόσιο πλούτο, τα ασφαλιστικά ταμεία, το βιος του ελληνικού λαού.

Από ...... kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: