Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Λαμία, 7 Μαΐου 2010

Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, έχει καθιερωθεί ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού. Έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης των προσπαθειών του Ελληνικού λαού για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία. Ημέρα τιμής για όλους τους συμπατριώτες μας που με ανιδιοτέλεια, ηρωισμό και φιλοπατρία πάλεψαν και θυσιάστηκαν σε κρίσιμες περιόδους για την πατρίδα.

Σε στιγμές δύσκολες, όπως η τρέχουσα, για την ευημερία και την πρόοδο της πατρίδας, το μήνυμα της εθνικής συνεννόησης και συλλογικής προσπάθειας είναι επίκαιρο και ισχυρό. Μήνυμα ελπίδας και προοπτικής. Και θα τα καταφέρουμε, εάν αγωνιστούμε όλοι μαζί με εθνική υπευθυνότητα, σύνεση και, κυρίως, συνεννόηση. Με σχέδιο, συγκεκριμένες πολιτικές και συγκροτημένες δράσεις, πολιτική βούληση, και ισχυρή καθοδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: