Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΤΗΡΙΖΩ ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"!

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Την αμέριστη στήριξη του παρέχει στον σημερινό Νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμαρα ο πρώην υφυπουργός Υγείας, βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος όπως δήλωσε χτες στο κεντρικό δελτίο του FM-1.

Οσον αφορά στις φήμες που τον φέρουν να συζητά την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια και μάλιστα να έχει λάβει και τη στήριξη του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καραντζαφερη ο κ. Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε οτι πρόσφατα ειχε μια τυχαία συνάντηση με τον κ. Καραντζαφερη αλλά δεν αποκάλυψε το τι διαμείφθηκε μεταξύ τους.

Κατηγορηματικά όμως διαβεβαίωσε οτι ούτε του έχει γίνει τέτοια πρόταση από την Ν.Δ. ούτε ο ίδιος πρόκειται να παρακαλέσει οποιονδήποτε για να πάρει το χρίσμα. "Aν μου προταθεί τότε και πάλι θα το σκεφτώ" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος Περιφερειάρχης ο σημερινός Νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμαρας, ο κ. Γιαννόπουλος υπήρξε απόλυτος "ασφαλώς και στηρίζω μια τέτοια υποψηφιότητα, με τον Θανάση Χειμαρα έχει σφυρηλατηθεί μεταξύ μας μια άψογη και ανέφελη συνεργασία εδω και πολλά χρόνια και ασφαλώς θα είμαι διπλά του στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την εκλογή του...".

lamia fm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: