Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Στο Συμβούλιο Επικρατείας απειλεί να προσφύγει ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου και ο πρώην Δήμαρχος κ. Κεφάλας ............. αν η έδρα του ενιαίου Δήμου με το σχέδιο Καλλικράτη για οποιοδήποτε λόγω δοθεί στο Δήμο Μώλου !!!!

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Από  Εφημερίδα '' Λαμιακός  Τύπος ''

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βασικό επιχείρημα του Δήμου Καμένων Βούρλων ότι διαθέτει διαχειριστική επάρκεια ο Δήμος για τα έργα και τις μελέτες, θεωρούμε ότι είναι από τα πλέον σοβαρά αν λάβει κανείς υπ` όψιν ότι ο επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ο Βαργιανίτης , που με πρόχειρους υπολογισμούς δείχνει ότι έχει φάει από το Δήμο σε συνεργασία με το Μάκη και τον Γιάννη γύρω στο 1.000.000 ευρώ. Βλέπε φώτα, γεφύρια δρόμους, μελέτες μαϊμού κ.α

Ανώνυμος είπε...

Μένω στο Μώλο ονομάζομαι Δημήτρης και ήμουνα συμμαθητής με το Μάκη στο λύκειο Μώλου . Διαβάζοντας σήμερα τον Λαμιακό Τύπο έτριβα τα μάτια μου. Θέλω να πληροφορήσω το φίλο μου το Μάκη να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του στο Μώλο γιατί θα του τα κόψουμε στρογγυλά εμείς οι πρώην συμμαθητές του. Να το σκεφτεί πολύ πριν ξεκινήσει να έλθει στο Μώλο ο φίλος μου ο Μάκης με αυτά που λέει …….