Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Ο Μάκης υποδέχθηκε τον Κοκό...

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com


Επαθαν την πλάκα τους στα Καμένα Βούρλα καθώς είδαν χθες το μεσημέρι μια έντονη κινητικότητα σε ολόκληρη την περιοχή. Λίγο αργότερα όταν είδαν τον δήμαρχο να συνοδεύει τον Κοκό τότε κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Πάντως ο τέως βασιλιάς είχε ειδοποιήσει μια μέρα πριν ότι θα επισκεφθεί τα Καμένα αλλά η συνάντηση κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό. Γευμάτισε στο κέντρο “Νόστος” - δεν ξέρουμε βέβαια αν συμβολίζει κάτι αυτό - και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον δήμαρχο Καμ. Βούρλων.

Απέφυγε να μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλον ενώ πολύ αργότερα ειδοποιήθηκε
η αστυνομία η οποία πήρε και μέτρα.



Από  Έργα και   ΗΜΕΡΕΣ της Εφημερίδας.

<< Ημέρας>> αποκλειστικό : λέγεται  πως  η  πρώτη  κουβέντα  του Ντεγκρέτσια (ή έκπτωτου, ή  τέως )  στον δήμαρχο  Καμένων,  ήταν : gracias Makis !

Θέλγητρο  ο  αγωγός του  Μάκη  για τον  Γλύξμπουργκ- Ντεγκρέτσια!  Ο οποίος  έχει  αδυναμία (πάντοτε )  στην  υπονόμευση δημοκρατικών αρχών!

Καμένος  (σαν  βούρλο) όπως  είναι,  πού  αλλού  θα  πήγαινε ο Ντεγκρέτσια ;


Από.........Εφημερίδα Ημέρα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι ο σαν εργολάβος που είναι ο Μάκης πήρε με καλό ποσοστό αντιπαροχή από τον τέως τα Λιχαδονήσια για να τα φτιάξει παραθεριστικό θέρετρο της Γαλαζοαίματης οικογένειας !!!! Μπράβο στο Μάκη θα δώσει τουριστική ανάπτυξη στον τόπο με τους Γαλαζοαίματους !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλε ήταν φυσικό να δώσει την αντιπαροχή στο Μάκη γιατί και αυτός απ` τον Άγιο Σεραφείμ και η Μήνα κρατάνε από γαλαζοαίματη σιρμαδιά . Που θα έδινε ο τέως την αντιπαροχή σε μη Γαλαζοαίματους και κοινούς θνητούς ????

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα κάνει ο κ. δήμαρχος, πριν κάνει ρεβεράντζες και τραπεζώματα στον Γλύκσμπουργκ, - αν δεν τον βοηθάει η μνήμη του - να διαβάσει λίγο Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.
Μα καλά δεν υπάρχει κανείς να τον προστατεύσει από τέτοιες κακοτοπιές; Δεν υπάρχει γύρω του κανείς που να θυμάται ότι ο Γλύξμπουργκ και η δυναστεία του καταργήθηκαν από τον Ελληνικό λαό με δημοψήφισμα;
Δεν υπάρχει κανείς να πατήσει λίγο φρένο σ αυτόν τον κατήφορο; Που είναι όλοι αυτοί οι δημοκράτες που τον περιβάλλουν και τον συμβουλεύουν; Άς του πει κάποιος ότι η παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία δεν μπορεί να ασκείται σε βάρος της περηφάνιας μας.Κι εμείς θέλουμε ανθρώπους να προστατεύουν αυτή τη ρημάδα περηφάνια.
Όποιος κάνει αυτό το καλό θα μας σώσει απο τα χειρότερα, γιατί ποιός ξέρει τι άλλο μας περιμένει;

Ανώνυμος είπε...

Στην υποδοχή του Κοκού έκανε αισθητή την παρουσία του και η Φωνή της Αλήθειας, ο οποίος γονυπετής φύλησε το χέρι το τέως Βασιλικού ζεύγους και κατόπιν συνεργάστηκε με τον κ. Αντωνίου για την αντιπαροχή και για την καλύτερη φιλοξενία του Γαλαζοαίματου ζεύγους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΉΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΣΦΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ.
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ !!!