Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μπαλωθιά κατά του Σαμαρά από την Αχαΐα...

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Aπό τον Φαίδωνα Νίκου

Η μπαλωθιά κατά του Σαμαρά ήρθε από την Αχαΐα και τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Μπεκίρη, κουμπάρο του Κυριάκου Μητσοτάκη και σκληροπυρηνικό υποστηριχτή της Ντόρας.

Έπεσα απ’ τα σύννεφα όταν ξεφυλλίζοντας την εφημερίδα «Πελοπόννησος» διάβασα την δήλωση του κουμπάρου του Κυριάκου Μητσοτάκη, σκληρού υποστηριχτή της Ντόρας Μπακογιάννη, πρώην υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Μπεκίρη που δήλωνε την «ανάγκη για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» και θεωρεί ως μια-μάλλον- «αναγκαστική επιλογή» για την ανάκαμψη της χώρας που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

«Αν θέλουμε να υπάρξουμε πρέπει να συνυπάρξουμε» δήλωνε ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών, με μια δήλωση που...

παραπέμπει στην πρόταση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και τ. Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που όπως θυμούμαστε όλοι προκάλεσε έντονες πολιτικές συζητήσεις και σχολιασμούς.

«Η λύση κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η άμεση δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με την συμμετοχή ασφαλώς των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά και του ΛΑΟΣ που δείχνει συναινετικός στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά και των δύο κομμάτων της αριστεράς» αναφέρει ο πρώην υφυπουργός. Προφανώς ο κ. Μπεκίρης θέλει μια κυβέρνηση συνεργασίας με Πρωθυπουργό την Ντόρα Μπακογιάννη, τον κουμπάρο του Κυριακό Μητσοτάκη και τον ευατό του σε Υπουργείο, και σίγουρα εκτός τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Ο «ιδιαίτερος» της Ντόρας στην Αχαΐα κ. Μιχάλης Μπεκίρης συνέχισε δηλώνοντας: «Σ ‘αυτή την προσπάθεια δεν μπορούν να λείπουν πολιτικές προσωπικότητες όπως οι πρώην πρωθυπουργοί αλλά και όσοι έχουν διατελέσει υπουργοί οικονομικών και εσωτερικών, καθώς η εμπειρία τους είναι αναντικατάστατη…. Συγνώμη μήπως ο κ. Μπεκίρης μπορεί να μας απαντήσει ποιος ευθύνεται για το οικονομικό κατάντημα της χώρας μας; Οι πρώην Πρωθυπουργοί, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών και όλοι οι άλλοι που διετέλεσαν υπουργοί δεν ευθύνονται για τίποτα; ¨Έλεος αυτά είναι για γέλια, συγχαρητήρια στον κ. Μπεκίρη για αυτές της εξυπνάδες που προτείνει από τους σκεπτόμενους πολίτες.

Σε περίπτωση που σήμερα αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ήταν η κ. Μπακογιάννη, θα έκανε αυτή την δήλωση ο κ. Μπεκίρης; Θεωρώ πως όχι, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια είναι πως πίσω από αυτή την δήλωση του κ. Μπεκίρη υπάρχει ένα σχέδιο, που ξεκινά σιγά, σιγά να μπαίνει σε εφαρμογή, ένα σχέδιο από υποστηριχτές της Ντόρας Μπακογιάννη για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον εκλεγμένο από την κοινωνία σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Από ........... press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: