Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com



ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ                                                                     

Βουλευτής Φθιώτιδας Ν.Δ.

Επίκουρος Καθηγητής Ο.Π.Α.

Μητροπόλεως 1,

10557, Αθήνα

Ορλάνδου και Ταϋγέτου

35100, Λαμία

 + 30 210.37.09.546

 + 30 22310.30200 / 34250

 + 30 210 37.09.549

 + 30 22310.30250

 cstaik@parliament.gr

www.cstaikouras.gr

CHRISTOS KON. STAIKOURAS

MP Fthiotida, N.D.

Assistant Professor A.U.E.B.

1 Mitropoleos Street,

GR-10557, Athens - Greece

Orlandou and Taigetou

GR-35100, Lamia - Greece


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου της Ν.Δ. Συμμετοχή που απέδειξε ότι το άνοιγμα στη λαϊκή βάση ήταν ώριμο αιτούμενο της κοινωνίας. Συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάσθηκαν στη διαδικασία. Συμμετοχή που αποτελεί τον καλύτερο εγγυητή της ενότητας της Παράταξης.

Θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για την θριαμβευτική εκλογή του. Οι πολίτες είδαν στο πρόσωπό του τον αρχηγό που μπορεί να δώσει προοπτική. Που μπορεί να «κάνει τη Ν.Δ. την ελπίδα της Ελλάδας, ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα της ελπίδας». Που μπορεί να προχωρήσει και να επιτύχει τον εμπλουτισμό των ιδεολογικών αρχών της Παράταξης και τον εκσυγχρονισμό της οργανωτικής δομής και λειτουργίας του κόμματος.

Θα ήθελα, τέλος, να συγχαρώ την κα. Μπακογιάννη και τον κ. Ψωμιάδη για τον αγώνα τους, καθώς και για την πράξη σεβασμού και δύναμης που ακολούθησε την εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή των πολιτών έθεσε τον πήχυ ψηλά για το νικητή και τους ηττημένους, για όλους μας. Οφείλουμε όλοι μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες της κοινωνίας. Να δημιουργήσουμε ένα ανοικτό, σύγχρονο, δημοκρατικό και συμμετοχικό κεντροδεξιό κόμμα. Να ασκήσουμε δυναμική αντιπολίτευση και να γίνουμε, με υπομονή και επιμονή, αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες, όλοι μαζί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: