Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μητσοτάκης πήρε ...μπουλντόζα για τη Ρηγίλλης!


Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Ο Κ.Μητσοτάκης κήρυξε απο σήμερα το πρωί τον πόλεμο στον...Α.Σαμαρά μιλώντας για "εποχές Κουτσόγιωργα" στη ΝΔ αν και αμέσως μετά ο Α.Σαμαράς ανακοίνωσε τον γιό του Κυριάκο ως τομεάρχη Περιβάλλοντος(και αξοοποίησε και άλλους "μητσοτακικούς)! Μετά το "δεν δικαιούσαι για να μιλάς" που του είπε ο Κ.Μαρκόπουλος(κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά) και τις τελευταίες αποφάσεις του Α.Σαμαρά, φαίνεται και ο Κ.Μητσοτάκης "ανάβει το πράσινο φως" στην Ντόρα να κάνει το δικό της κόμμα, στην υπάρχουσα βουλή, πολύ πριν το συνέδριο του Ιουνίου(εαν γίνει τότε...). Οι εξελίξεις αυτές επιβεβαιώνουν απόλυτα ΟΛΑ τα ρεπορτάζ του i-R και υπογραμμίζουν οτι το 2010 θα είναι "η απαρχή  της νέας μεταπολίτευσης σε όλα τα επίπεδα".

Στο σημείο αυτό το i-Reporter απευθύνει τα εξης στον Πρόεδρο της ΝΔ Α.Σαμαρά:

"Το i-R στήριξε διαχρονικά τις προσπάθειες σας για να φέρετε το νέο στην πολιτική ζωή του τόπου και να σπάσετε ολες εκείνες τις κατεστημένες δομές που μας έφεραν στη σημερινή δύσκολη και αδιέξοδη κατάσταση και σαν άτομα και σαν χώρα. Γιατί τα ζήσατε και εσείς "απο πρώτο χέρι" στο πετσί σας, αν μη τι άλλο. Και γιατί συμφωνούμε στην έννοια του πατριωτισμού στις ημέρες μας. Και γιατί ο τόπος θέλει μια συγχρονη και δυνατή κεντροδεξιά παράταξη. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Αλλα απο τότε που μπήκατε στην κυβέρνηση Καραμανλή, μετά στην κούρσα διαδοχής και μέχρι τώρα "κάτι άλλαξε". Τα λάθη αρχίζουν να φαίνονται "δια γυμνου οφθαλμού". Φαινόμενα οίησης, βλακείας και ηλιθιότητας εμφανίσθηκαν....Τωρα που είναι "νωρίς" τα υπογραμμίζουμε γιατί θέλουμε να πετύχετε για το καλό αυτού του τόπου, ιδιαίτερα σήμερα.

Και τα γράφουμε δημόσια γιατί εμείς δίνουμε λογαριασμό ΜΟΝΟ στους αναγνώστες μας και σε κανέναν άλλο.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ (ηλίθιος) δεν ειναι κανενας. Νιωσαμε οτι θα έπρεπε να υπάρξει αυτη η δημόσια εξήγηση μαζί σας, για όσα θα ακολουθήσουν. Γιατί σας εκτιμούμε. Το i-R θα ειναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όλα αυτά τα φαινόμενα και πρόσωπα. Ελπίζουμε κι εσείς...Μόνο που εμείς θα το κάνουμε πράξη".

Όπως ανακοινώθηκε από τη Ρηγίλλης, με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ανατίθενται καθήκοντα υπευθύνων Τομέων Πολιτικής Ευθύνης (Τομεαρχών) στα ακόλουθα στελέχη του κόμματος :

- Ο Τομέας Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στην κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, Βουλευτή Α΄ Αθηνών.

- Ο Τομέας Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής στον Κυριάκο Μητσοτάκη, βουλευτή Β΄ Αθηνών.

- Ο Τομέας Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων στον κ. Μιχάλη Γιαννάκη, Βουλευτή Βοιωτίας.

- Ο Τομέας Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης στην κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτή Ρεθύμνου .

- Ο Τομέας Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης στον κ. Γιώργο Κασαπίδη, Βουλευτή Κοζάνης.

Από .......i-reportergr

Δεν υπάρχουν σχόλια: