Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΟ...ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΙΑΚΟ! ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ.


Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Υλοποιώντας την δέσμευση που είχε αναλάβει πριν 10 μέρες στην ημερίδα του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την Αλιεία στα Καμ. Βούρλα ο νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμάρας κατέθεσε χθες μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα Λαμιας για διερεύνηση όλων όσων αρνητικών δημοσιοποιούνται για τον Μαλιακό παρά τα θετικα πορίσματα των ελέγχων που έκαναν το ίδιο διάστημα πιστοποιημένα επιστημονικα κέντρα . Κάποιοι επιμένουν να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις υποχρεώνοντας την ΝΑΦ να καταφύγει στην δικαιοσύνη τόνισε χαρακτηριστικά ο νομάρχης.

Ζητάμε δικαστική διερεύνηση του θέματος και συνοδεύουμε την μήνυση με τα ανάλογα δημοσιεύματα και όλα τα πορίσματα των ελέγχων που διαθέτουμε τόνισε και ο νομικός σύμβουλος της Ν.Α Θύμιος Καραίσκος τονίζοντας ότι θα ελεγχθούν όλα τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα ενώ έχουν κληθεί ως μάρτυρες όλοι οι φορείς που έχουν ανακοινώσει ή μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Υπήρξε διασπορά ψευδών ειδήσεων και η υπόθεση του Μαλιακού είχε διογκωθεί με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει πρόβλημα ολόκληρη η περιοχή σχολίασε στον FM-1 ο δήμαρχος Καμενων Βούρλων Μάκης Αντωνίου χαρακτηρίζοντας θετική την κίνηση του νομάρχη αφού όπως σημείωσε με τον τρόπο αυτό προστατεύεται η τοπική κοινωνία.

Από Lamia fm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: