Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ο Δημήτρης Αρκιτσαίος φέρεται αυτή την ώρα ως η μόνη σοβαρή πρόταση υποψήφιου Δημάρχου του διευρυμένου Δήμου Αγίου Κωνσταντίνου , Καμένων Βούρλων και Μώλου , υποστηριζόμενου από τη Νέα Δημοκρατία.


Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com

Εν όψει του Καποδίστρια 2 και των δηλώσεων του Υπουργού Eσωτερικών κ. Ραγκούση ότι ο Καποδίστριας 2 θα εφαρμοσθεί στις Δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2010 , ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών Αντινομάρχης Φθιώτιδας κ. Αρκιτσαίος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε περιοδεία στους 3 όμορους Δήμους του Αγίου Κωνσταντίνου των Καμένων Βούρλων και του Μώλου. 

 Τους επισκέφτηκε   θέλοντας  να δει από κοντά τους δημότες αυτών των Δήμων να μιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και να δει πως βλέπουν οι δημότες μια πιθανή υποψηφιότητά του στο διευρυμένο Δήμο. Φαίνεται ότι από τις συναντήσεις και τις επαφές που έκανε , να πείσθηκε ότι οι δημότες του διευρυμένου Δήμου βλέπουν θετικά την υποψηφιότητα του και θα τον στηρίξουν αν κατέβει για Δήμαρχος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.    

Βέβαια υπάρχει ένα προβληματάκι για το αν θα του δοθεί η στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία διότι στις πρόσφατες εσωτερικές διαδικασίες που έγιναν για την ανάδειξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας ήταν μέσα στους 1000(βιάστηκε βλέπετε !!!!) που υπέγραψε ότι στηρίζει για αρχηγό την Ντόρα και έτσι χαρακτηρίσθηκε ως Ντοράκιας. Πρέπει να πούμε ότι δεν έβριζε τον κ. Σαμαρά όπως έκαναν κάποιοι άλλοι που το έπαιζαν πρωτοπαλίκαρα της Ντόρας και έλεγαν στα κανάλια ότι τη Δευτέρα θα παραιτηθούν αν εκλεγεί ο κ. Σαμαράς (λες και τους εμπόδιζε κανένας να παραιτηθούν). Τη Δευτέρα όμως είχαν ξεχάσει τη έλεγαν το Σάββατο και τα γύρισαν όλα κολοτούμπα ( οι πολίτες όμως δεν ξεχνούν και τους περιμένουν στη γωνία !!!!)  

Ο ίδιος ο κ. Αρκιτσαίος πάντως φαίνεται να πιστεύει ότι αν τον κατεβάσει για Δήμαρχο η Νέα Δημοκρατία στο διευρυμένο Δήμο θα εκλεγεί σίγουρα. Αλλά και αν δεν τον κατεβάσει πάλι θα παραμείνει απλώς στρατιώτης και θα στηρίξει αυτόν που θα υποδείξει η Νέα Δημοκρατία.

Πράγματι ο Δημήτρης Αρκιτσαίος λόγω του ότι είναι Γεωπόνος στο επάγγελμα και εργάζεται στη Διεύθυνση Γεωργίας του Νομού Φθιώτιδας αρκετά χρόνια έχει αναπτύξει με τους δημότες και των τριών Δήμων (και οι 3 Δήμοι ασχολούνται με τα γεωργικά-αγροτικά ) πολύ καλές σχέσεις διότι δεν φαίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να του έχει ζητήσει τη βοήθεια του(από οποιοδήποτε πολιτικό χώρο) και να του την έχει αρνηθεί.

 Έχει διείσδυση σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Δύσκολα θα βρεθεί δημότης και στους τρείς Δήμους που ο Δημήτρης Αρκιτσαίος δεν θα τον ξέρει με το μικρό του όνομα.

 Γεννήθηκε στη Σκάρφεια ( είναι ντόπιος) και κατάγεται από αγροτική οικογένεια.

 Γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν τους τρείς όμορους Δήμους διότι διετέλεσε επί σειρά ετών Αντινομάρχης , τα περισσότερα δε θέματα που απασχολούν τους 3 Δήμους τα έχει χειριστεί προσωπικά.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια του αυτή.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"τα περισσότερα δε θέματα που απασχολούν τους 3 Δήμους τα έχει χειριστεί προσωπικά"...
Ρε Blogger τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν? Για πες μου όσα χρόνια ήταν αντινομάρχης ή σύμβουλος, ένα έργο ΜΟΝΟ ΕΝΑ που προόθησε για το Δήμο αλλά και τους άλλους 2? Ασε μη κουράζεσε. ΚΑΝΕΝΑ. Ποια ήταν η παρέμβαση του για τον έρμο τούτο τόπο, τα τελευταία χρόνια? Αμα είναι να ξάχνουμε για καριερίστα της πολιτικής, έχουμε φτάνει. Όπως έχεις γράψει και συ, έχουμε ολόκληρο Καλύβα, νυν αντιδήμαρχος , πολύ νεώτερος, με γνώση των προβλημάτων και πολλά υποσχώμενος!!! Ψηφίζω Καλύβα δαγκωτό!

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενε φίλε επειδή θεωρώ ότι ο Καλύβας είναι πολιτικός καριέρας , σου λέω ότι δεν πρέπει να τον υποτιμάς καθόλου. Και δεν πρέπει να τον θεωρεί δεδομένο και σίγουρο υποψήφιο ούτε ο Μακάκος (παρ` όλο που τον έκανε 2 φορές αντιδήμαρχο) αν κατορθώσει βέβαια να κάνει συνδυασμό. Ο Καλύβας αν κατέβει ο Αρκιτσαίος θα είναι υποψήφιος μαζί του γιατί μυρίζεται το νικητή και θα αδειάσει το Μακάκο στο άψε σβήσε. Τώρα δε που γνωρίζει και από κοντά τι φελλός είναι ο Μακάκος θα ψάχνει να τον βρει απ` τον άλλο μήνα τον Πανάγο.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα . Ο άνθρωπος έχει εκλεγεί από το 1994 μέχρι το 2006 Νομαρχιακός Σύμβουλος και έχει διατελέσει 6 χρόνια Αντινομάρχης , παράλληλα ήταν και αιρετό μέλος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας από το 1995 μέχρι το 2006

Ανώνυμος είπε...

Τι να τον κάνει τον Καλύβα ο Αρκιτσαίος αφού απ` το Καινούριο έχει μαζί του και τον στηρίζουν τα γκεσέμια ο Κοντοπάνος με τον Ξυδιά

Ανώνυμος είπε...

Ο νύν να φύγει, κι ας έρθει και ο Καλύβας.

Ανώνυμος είπε...

tί gίnete me tοn Arkιtseο ke ίne tοςo διmοfιlίs ke pegι se όla ta Βlogs tοu Νοmοu Fthιόtιdos

Ένας Φίλος από το Μώλο είπε... είπε...

Φαινεται, ότι το σενάριο Αρκιτσαίου ΄΄εκοψε΄΄ την σούπα σε κάποιους που νόμιζαν ότι θα κάνουν περίπατο στις επικείμενες εκλογές στο νέο διευρυμένο Δήμο.
Καλό είναι, τα ΄΄παπαγαλάκια΄΄ από τα Καμένα Βούρλα κυρίως που το παίζουν ΝΤΟΡΑ να κοιτάξουν καλύτερα τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, γιατί μάλλον θα τους παρασύρει το ΄΄ποτάμι΄΄ της οργής του κόσμου.