Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ «Αιμοδοσία – Δωρεά Οργάνων» από τον Σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση με τίτλο ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ «Αιμοδοσία – Δωρεά Οργάνων», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα αυτά.
Οι παραπάνω φορείς, σε συνεργασία...

... με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας, διοργανώνουν την ίδια ημέρα Τηλεμαραθώνιο, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας, η οποία θα δωρισθεί στο Νοσοκομείο.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας, της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, της Νομαρχίας Φθιώτιδας και του Δήμου Λαμιέων.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ σε ανακοίνωσή του για την εκδήλωση, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Μια δημοκρατική κοινωνία, προκειμένου να είναι συνεπής με τις θεμελιώδεις αξίες της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, πρέπει να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ανάμειξη και την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς.
Δεδομένου, συνεπώς, ότι η συνειδητοποίηση αφενός και η ενδυνάμωση αφετέρου της εταιρικότητας μεταξύ όλων των κοινωνικών συντελεστών είναι τόσο δημιουργική όσο και επιβεβλημένη, παρακαλούμε, απευθυνόμενοι στην κοινωνική ευαισθησία σας, να συστρατευθείτε στην κοινή προσπάθεια να δημιουργηθεί μια κοινωνία πολιτών με συνείδηση δωρητή για να ανταποκριθούμε με επάρκεια στις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού, ώστε να εδραιώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο δίκτυο κοινωνικού εθελοντισμού και αλληλεγγύης, δύνανται να καταθέτουν τις προσφορές τους στους κάτωθι λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 396/296245-43
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ : 5163-044658-873
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 291 04 003440 25
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ : 9833706
ALPHA BANK : 210-002101 - 338118
Μετά το πέρας του τηλεμαραθώνιου, προς διασφάλιση της διαφάνειας αλλά και ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης, όλες οι προσφορές, ανεξαρτήτως ποσού, θα καταγραφούν και βιβλιοδετηθούν.
Δεδομένου ότι το θέμα της έλλειψης αίματος και διαθέσιμων μοσχευμάτων δεν είναι στη βάση του νομικό ή νομοθετικό, αλλά βαθιά ανθρώπινο και κοινωνικό, καθώς δείχνει την αληθινή ποιότητα των δεσμών της κοινωνίας μας, σας καλούμε να ενστερνιστείτε τον στόχο μας και να συμμετέχετε ενεργά και συνειδητά στην εκδήλωση, γιατί «Στην ανθρωπιά πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι».

Από ...LamiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: