Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις ου Νομάρχη Φθιώτιδας Θαν. Χειμάρα για τις εθνικές εκλογές

ِِِΑναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, ο Νομάρχης Φθιώτιδας κ. Χειμάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση...

«Θέλω να σας θυμίσω, ότι ως Νομάρχης μετείχα σε 3 εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις. Στις 2 πρώτες 2004 και 2007 κέρδισε η Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος φρόντισα να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στο Νομό από τα στελέχη του κόμματος και κυρίως από τους αιρετούς συνεργάτες μου στη Νομαρχία. Το ίδιο επεδίωξα και επιδιώκω και σήμερα και ελπίζω να εισακουστώ.
Στις προηγμένες χώρες, όπως είναι η Ελλάδα, οι εκλογές αποτελούν γιορτή της Δημοκρατίας. Βεβαίως τα αποτελέσματα άλλους ικανοποιούν και άλλους απογοητεύουν. Ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Όμως όλα είναι σεβαστά και μη αμφισβητήσιμα.
Το προεκλογικό πολιτικό κλίμα στο Νομό μας, αλλά και οι δηλώσεις των εκλεγμένων Βουλευτών, κινήθηκαν σε υψηλό και πολιτισμένο πολιτικό επίπεδο. Τώρα οι εκλογές τελείωσαν. Η Νομαρχία από σήμερα συνεχίζει ξανά το έργο της με εντατικούς ρυθμούς. Τα προβλήματα δεν περιμένουν, αλλά και τα εκατοντάδες Νομαρχιακά έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Θεωρώ βεβαία τη στήριξη της Νέας Κυβέρνησης στο αναπτυξιακό έργο της Νομαρχίας και κυρίως τη στήριξη των 5 Βουλευτών μας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κόμματα και τα στελέχη τους, για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν. Συγχαρητήρια σε όλους τους Βουλευτές, που εξελέγησαν και τους εύχομαι επιτυχία στο έργο τους, αλλά και σε όλους όσους πήραν μέρος σ΄ αυτόν τον δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Θερμά συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου, για την άψογη έκδοση των αποτελεσμάτων, διότι για μια ακόμη φορά, επέδειξαν ωριμότητα, σοβαρότητα και επαγγελματισμό.
Τέλος, στη Νέα Κυβέρνηση να ευχηθώ καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο της –εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης – που αναλαμβάνει.
Οι εκλογές τελείωσαν. Όλοι στη δουλειά μας».

Από Lamia News

Δεν υπάρχουν σχόλια: