Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Υψηλοί τόνοι στη ΝΔ εν όψει και Κ.Ε

Αναρτήθηκε από ....energoipoliteskv.blogspot.com


Οι υψηλοί τόνοι που επικρατούν στη Νέα Δημοκρατία μετά την πρόταση Αβραμόπουλου για την ψήφο και των φίλων του κόμματος στην εκλογή προέδρου, ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο εν όψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος επιμένει στην πρότασή του, μιλώντας στη ΝΕΤ, κατηγόρησε το Δημήτρη Σιούφα, ο οποίος - όπως είπε - ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής δεν είχε δικαίωμα να την απορρίψει. Ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να θέσει το θέμα στην Κεντρική Επιτροπή.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, σημείωσε στο MEGA ότι δεν θα είναι η ίδια το πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία, προσθέτοντας ότι θα συμφωνήσει με ότι αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή. Η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κυριαρχούν χτυπήματα κάτω από τη μέση», προσθέτοντας: «Να προσέχουμε τι λέμε γιατί την επόμενη ημέρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Ο Αντώνης Σαμαράς μετά την συνάντησή του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, σημείωσε ότι «δεν έχει αντίρρηση να ανοιχτεί ακόμη περισσότερο το σύστημα έχοντας τη σύμφωνη γνώμη όλων».

«Είμαστε αδέλφια όλοι. Ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και είμαι βέβαιος ότι θα τερματίσουμε όλοι μαζί», τόνισε, από την πλευρά του, ο κ. Π. Ψωμιάδης και πρόσθεσε: «Για μένα δεν είναι μόνο θέμα διαδοχής. Είναι θέμα να ανοιχτούμε στην κοινωνία γιατί αυτή η κοινωνία θα έρθει για μια ακόμη φορά να αγκαλιάσει τη ΝΔ».

Από ....Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: