Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σαρωτικές αλλαγές στην Φθιώτιδα.....

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


   Σαρωτικές αλλαγές στο Νοσοκομείο, την εκπαίδευση, τα ιδρύματα, τα Δημόσια Νομικά Πρόσωπα και άλλους φορείς που υπάγονται απευθείας σε υπουργεία αναμένονται  μέχρι τις 10 Μαρτίου και στην Φθιώτιδα.

Το θέμα αυτό απασχολεί τους τοπικούς βουλευτές αλλά και την Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που πιθανόν να συζητηθεί στην αποψινή ή σε επόμενη συνεδρίαση της.
Πληροφορίες από  ανεξάρτητες πηγές αναφέρουν  ότι θα αντικατασταθούν σύντομα οι κατέχοντες μετακλητές θέσεις Διευθυντών, προέδρων και Διοικητών με στελέχη προερχόμενα κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους ανεξάρτητους Έλληνες.

Οι ίδιες  πηγές διευκρινίζουν ότι  οι αλλαγές καθίστανται επιβεβλημένες αφού στις θέσεις αυτές υπηρετούν πρόσωπα που είχαν τοποθετηθεί με κομματικά κριτήρια της  συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όπως ο  αποχωρήσας Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας κ.α.

"Δεν θέλουμε να  βολέψουμε τα δικά μας παιδιά αλλά να τοποθετηθούν στις   θέσεις αυτές  πρόσωπα που οι  απόψεις τους συμπορεύονται με τις πολιτικές επιλογές και τον προγραμματικό κυβερνητικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ"  ανέφερε χαρακτηριστικά τοπικό πολιτικό στέλεχος.

Ήδη οι  Περιφερειακοί Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους στον Υπουργό υγείας και  εάν διατηρηθούν οι δομές αυτές τότε  θα πλαισιωθούν  από νέα πρόσωπα από τον  χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και  των ΑΝΕΛ.

Το ίδιο  θα ισχύσει και στην περίπτωση των υποδιοικητών ανά Περιφέρεια
κή ενότητα . Σε αντίθετη περίπτωση θα καταργηθούν οι ΥΠΕ και ο Πρόεδρος με τα Δ.Σ κάθε κεντρικής υγειονομικής Μονάδας των Νομών θα έχουν υπό της εποπτεία τους τα Κέντρα Υγείας και τα περιφερειακά ιατρεία.

Στο χώρο της Παιδείας θα αντικατασταθούν οι περιφερειακοί Διευθυντές αν  εξακολουθήσει να υφίσταται η εν λόγω δομή, διαφορετικά θα επαναφέρουν το προηγούμενο καθεστώς με τις τοπικές Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου και εκεί όμως θα γίνουν αλλαγές των επικεφαλής Διευθυντών.

Αλλαγές θα γίνουν και στις αστυνομικές Διευθύνσεις με πιθανότητα να καταργηθούν οι  Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις κάθε Περιφέρειας οπότε μπορεί να επισπευσθούν και οι  κρίσεις στην ΕΛΑΣ.

¨ΟΙ τομές θα είναι  βαθιές γιατί η ΝΔ είχε τοποθετήσει χωρίς καμία αξιοκρατική διαδικασία με μοναδικό  κριτήριο τις προτάσεις τοπικών βουλευτών και  πρώην  υπουργών πρόσωπα που υπηρετούσαν όχι τον θεσμό αλλά τα συμφέροντα τοπικών κομματαρχών"  πρόσθεσε ή ίδια πηγή.

Από .........  lamiafm1

Το χιόνι ανέβαλε το Καλαπόδι-Καμ. Βούρλα.

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com




  Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ( γήπεδο καλυμμένο από χιόνι) στο Καλαπόδι έκανε την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΦ να αποφασίσει την αναβολή του ημιτελικού του Κυπέλλου Φθιώτιδας Καλαπόδι_Καμ. Βούρλα.

Σήμερα γίνεται το παιχνίδι Αρχάνι-Ενωση 2010 ενώ ο δεύτερος του τελικού θα αναδειχθεί την άλλη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου.

Από .....  lamiafm1

10 κυνήγι ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ << Νεανικό Παλμό >>

Αναρτήθηκε από ......  energoipoliteskv.blogspot.com


170 ΜΗΧΑΝΕΣ BMW ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 14-15/ 02/2015 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥΣ

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


«Βόμβα» Μητσοτάκη: Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που δεν ψηφίζω Παυλόπουλο για Πρόεδρο

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com




Τους τρεις λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο και θα απόσχει από την αποψινή ψηφοφορία, ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας αίσθηση.
Αφού ξεκινά λέγοντας ότι τιμά τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως καθηγητή και ως δάσκαλο καθώς πρόκειται «για εξαίρετο νομικό με βαθιά επιστημονική κατάρτιση», ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει τους τρεις λόγους για τους οποίους «δεν έχω πειστεί, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας» όπως αναφέρει:
  1. Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους,
  2. Χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008,
  3. Δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα.
«Πίστευα πάντα ότι στη δεδομένη χρονική συγκυρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν καλύτερο να μην είναι πολιτικό πρόσωπο. Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιλέξει μια σπουδαία Ελληνίδα ή έναν σπουδαίο Έλληνα από την κοινωνία των πολιτών για να σηματοδοτήσει πράγματι την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται στην Πατρίδα μας» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σημείωσε δε ότι είναι δεδομένο πως θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συγχαίροντάς τον και «ελπίζοντας να διαψεύσει τις όποιες αμφιβολίες» του.
«Εύχομαι πραγματικά να είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος. Δεν θα προσέλθω στην ψηφοφορία γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν θέλω να τον καταψηφίσω» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Από ........  iefimerida

Οι δηλώσεις Βαρουφάκη

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com


 

Ο Π.Παυλόπουλος Πρόεδρος Δημοκρατίας

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com

 

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com