Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Καταστροφή! Σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ο Δήμος Καμένων Βούρλων! 19/6/2023

 Αναρτήθηκε από ..........   energoipoliteskv.blogspot.com



Η περιοχή μας κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης! 

Συγκεκριμένα η δημοτική ενότητα Καμένων Βούρλων, Αγίου Κωνσταντίνου και Άγναντης, Αγίου Χαραλάμπους και Ανάβρας έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες καταστροφές και χρήζουν αρωγής της Πολιτικής Προστασίας.

Την καταστροφή που υπέστησαν τα Καμένα Βούρλα και οι γύρω περιοχές την υπέδειξε - αιτήθηκε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κύριος Ιωάννης Συκιώτης …

Η σχετική διάταξη για τα Καμένα βούρλα ήταν σε ισχύ από προηγούμενους μήνες ενώ από 6/10/2023 και για έξι (6) μήνες … εντάχθηκαν και οι άλλες περιοχές του δήμου μας, με δεδομένες τις ανεπανόρθωτες καταστροφές που έγιναν, και με σκοπό να βοηθηθούν οι πληγέντες.

Δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου μας, μαζί και τα Καμένα Βούρλα πλέον είναι σε Έκτακτη Ανάγκη μέχρι 5/3/2024

Είμαι σίγουρος ότι έχετε μείνει ‘παγωτό’ όσοι με διαβάζετε και σίγουρα σκεφτήκατε κάποιοι από εσάς ‘πάει το έχασε ο Γιαννακούρος’.

Όχι αγαπητοί μου, δεν ‘το έχασα’ και αυτά που γράφω είναι γεγονότα. Δηλαδή είναι γεγονός ότι ο Δήμαρχος μας έχει κηρύξει σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης τον Δήμο μας.

Θα μου πείτε…, αφού δεν υπήρξαν καταστροφές στην περιοχή μας, πως στο καλό είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης? (όπως στην Καρδίτσα και στον Βόλο, που εκεί όντως είχαμε τραγωδίες και καταστροφές).

Θα σας πω εγώ το γιατί αγαπητοί συγχωριανοί.

Γιατί όντας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πάνε οι απ ευθείας αναθέσεις σωρηδόν !!!
Γίνετε της ρεμούλας το πανηγύρι και μοιράζονται λεφτά στους ημετέρους που αλλιώς δεν θα υπήρχε δυνατότητα (λόγω διαγωνισμών κλπ) να γίνουν αυτά τα αίσχη.

Θέλω να πω ότι όντας κηρυγμένος ο Δήμος σε έκτακτη ανάγκη, σου δίνει ο νόμος το δικαίωμα να δώσεις έργα απ ευθείας με απλή διαπραγμάτευση. Δηλαδή θες να κάνεις το τάδε ρουσφέτι, φωνάζεις τον φίλο σου τον Μήτσο και τον φίλο σου τον Κίτσο και τους ρωτάς πόσα θες για αυτό το έργο (νομότυπα όλα αυτά) και όπου αποφασίσει ο Δήμαρχος το δίνει το έργο χωρίς όρια και τυπικότητες, διαγωνισμούς – διαφάνεια και όλες αυτές τις μαλακίες … τόσο απλά …

Μάθετε μπαλίτσα ντε σαν το Πιπίλα!!! Στουρνάρια ε στουρνάρια

Φιλικά
Ο Blogger
Κώστας Γιαννακούρος
========================
ΥΓ για να ηρεμίσουν όλοι που δεν διαμένουν στην περιοχή και δεν γνωρίζουν ότι όλα καλώς, να σας ενημερώσω φίλοι μου ότι στα Καμένα Βούρλα και γενικά στην περιοχή όλα πάνε καλά, κανένας δεν κινδυνεύει και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: