Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε X ........

 Αναρτήθηκε από ......   energoipoliteskv.blogspot.com

 


 

 

 

 Λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές (8 Οκτωβρίου 2023 θα γίνουν), 40 ημέρες απομένουν για την ακρίβεια, αντιλαμβανόμαστε μια σαφή και αφόρητη πίεση προς τους ψηφοφόρους, από εσάς τους ίδιους ή από τους εντεταλμένους σας, με σκοπό την διασφάλιση του νικηφόρου ποσοστού.

θα ήθελα λοιπόν να σας απευθύνω μια βασική ερώτηση, που θα βοηθήσει εμένα, αλλά και όλους τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν, ποιόν τελικά θα ψηφίσουν.

Η ερώτηση λοιπόν είναι : ‘Γιατί να ψηφίσουμε εσάς κύριε X υποψήφιε και όχι τον άλλον?
Τι περισσότερο θα κάνετε εσείς και ο συνδυασμός σας, συγκριτικά με τον ‘άλλον’ υποψήφιο και τον συνδυασμό του?

Θα δεσμευτείτε για το σχολείο? Για την ανάπλαση της παραλίας άραγε? Για το πάρκο? Για τα έργα στον Δήμο? Για το σχέδιο πόλης? Για την σωστή λειτουργία του ΒΙΟΚΑ? και τόσα άλλα ‘προβλήματα’ που αφορούν τα Καμένα Βούρλα?

Εντάξει … εντάξει θα δεσμευτείτε (κάτι θα μας τάξετε δεν μπορεί…), το καταλαβαίνω, είναι άλλωστε politically correct ως πρακτική το να ‘τάζουν’ οι πολιτικοί.

θα μας φτιάξετε ένα ωραίο φυλλάδιο, πολλά υποσχόμενο, με ωραία χρώματα και φωτογραφίες, θα φτιάξετε και καμία μακέτα και θα το μοιράζετε στα καφενεία και στις πλατείες για να δούμε και εμείς τι σκοπό έχετε να κάνετε για τον τόπο?
Τόσα χρόνια (για το παρελθόν λέω), όλοι οι κατά καιρούς υποψήφιοι δήμαρχοι, μας είχαν συνηθίσει σε προεκλογικά φυλλάδια που τρόπο τινά μας εξηγούσαν το όραμα τους που έχουν για τον τόπο…, το τι θα κάνουν για το χωριό δηλαδή και λοιπά προεκλογικά ταξίματα.

Κύριοι κύριοι υποψήφιοι δημαρχέοι … Κυρμανίδη, Πλατανιά, Συκιώτη, και όποιος θα είναι από το ΚΚΕ, που είναι τα δικό σας πρόγραμμα?? Γιατί εγώ να ψηφίσω κάποιον από εσάς όταν εγγράφως δεν έχει δεσμευτεί το τι θα κάνει για το χωριό μας?

Το όραμα σας ρε παιδιά .. βάλτε το σε ένα χαρτί να ξέρει ο κόσμος ο απλός τι έχετε στο μυαλό σας !!! έλεος !! ένα φυλλάδιο δεν μπορείτε να καταφέρετε ?!

Χμμμ βαριά η καλογερική εεε?? Βλέπετε … Verba volant, scripta manent (η φράση αυτή όπου στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία), και ταιριάζει και γάντι με την ηχηρή απουσία γραπτών σας δεσμεύσεων για το τι και το πώς, του αν εκλεγείτε δήμαρχοι

Προφανώς όλοι οι δημότες, (πλην των σκληροπυρηνικών σε κάθε συνδυασμό), θα συμφωνήσουν μαζί μου.

Φιλικά
O Blogger
Κώστας Γιαννακούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: