Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Βραδυφλεγής βόμβα για τους Σαμαρά-Βενιζέλο ο αργόσυρτος Καψής Που θα βρει 3 μήνες η κυβέρνηση για να του δώσει;

Αναρτήθηε από...... energoipolieskv.blgspot.com

Πιο αργόσυρτος και από τον αργό θάνατο ο Παντελής Καψής, έχοντας συνηθίσει στους ρυθμούς χελώνας των παρωχημένων μαγαζιών όπως ο ΔΟΛ και ο ΠΗΓΑΣΟΣ.

Αν είναι να χρειάζεται 3 μήνες για να βάλει μπροστά την νέα ΕΡΤ καλύτερα να του πληρώσουμε 12 μισθούς και να τον στείλουμε διακοπές στη Χονολούλου.
Η ρήση στην βράση κολλάει το σίδερο ισχύει απόλυτα στην περίπτωση της ΕΡΤ και μόνο με κινήσεις- αστραπή μπορεί να ξαναβγεί στον αέρα η νέα δημόσια τηλεόραση.

Οι 3 μήνες που ζήτησε ο Καψής, το μόνο που θα του εξασφαλίσουν είναι να «σαπίσει» ο ίδιος και να καεί στο ζέσταμα καθώς θα σκάνε στο τηλέφωνό του πάσης φύσεως ρουσφέτια και εκβιασμοί από άτομα και εταιρείες παραγωγής.
Σήμερα κιόλας να βάλει μπρος μια διαδικασία αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού της παλαιάς ΕΡΤ με  αυστηρά-έως θανάτου-κριτήρια, όπως είναι η εργατικότητα, το βιογραφικό, το ήθος και η αφοσίωση στην δημόσια τηλεόραση η οποία αποκλείει διπλοθεσίτες και άλλους κηφήνες.

Η νέα δημόσια τηλεόραση πρέπει να λειτουργήσει το αργότερο ως τις 15 Αυγούστου, για να μην πούμε ακριβώς εκείνη τη μέρα. Σε 45 μέρες από σήμερα.
Θα πρέπει να γνωρίζει ο Καψής ότι η κυβέρνηση δεν έχει 3 μήνες για να του δώσει. Αλλά ακόμη κι αν διέθετε άπλετο χρόνο ο ίδιος όφειλε να αποδείξει ότι είναι καλός και κυρίως γρήγορος μανατζαρέος.

Αντίπαλος της Ελλάδας, περισσότερο και από το χρέος και την Τρόικα, είναι ο χρόνος.

Ακου 3 μήνες. Ο ίδιος ο Καψής έπρεπε να έχει ήδη αρπάξει τον ταύρο από τα κέρατα. Αν δεν το κάνει το πιο πιθανό είναι στο τέλος να τον πάρουν με τις πέτρες.
 Και κάτι τελευταίο: Toυ συνιστούμε να κρατήσει από την εμπειρία του σαν στέλεχος του ΔΟΛ το κάζο που τους έκανε ο Αναστασιάδης με το «Πρώτο Θέμα». Ο Θέμος- τον οποίο δεν λες και ευκίνητο- τους πήρε το σκαλπ βγάζοντας μια εφημερίδα της οποίας χρόνια τώρα τρώνε την σκόνη ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας.
 Κι αυτό γιατί τόσο στο ΔΟΛ όσο και στην ΠΗΓΑΣΟ μέχρι να κουνήσουν το ένα πόδι, βρώμισε το άλλο. Μ΄αυτή την λογική εμποτισμένος ο Παντελής Καψής οδηγείται σε αυτοχειρία και αποτελεί μία από τις βραδυφλεγείς βόμβες για τους Βενιζέλο-Σαμαρά...

Από......  kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: