Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

"Εις θάνατον". Οσα χρόνια κι αν περάσουν, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.om


Παραιτήθηκαν κάθε πιθανού μελλοντικού μέτρου, εκχώρησαν το κυριαρχικό δικαίωμα άσκησης οικονομικής πολιτικής, παρέδωσαν τους πολίτες αιχμάλωτους σε ξένο κράτος, κατέστησαν έκνομη την έκφραση διαφορετικής οικονομικής πολιτικής από την επιθυμητή σε δανειστές και κατέστησαν άνευ ουσίας τις εκλογές.


Παράδοση της χώρας αμαχητί και άνευ όρων, μάλιστα δε για την διασφάλιση των συμφερόντων των δανειστών, δεσμεύονται σε εκχώρηση πόρων, που καθιστά αδύνατες τόσο την χρηματοδότηση του δημοσίου (και των υποχρεώσεών του) όσο και την άσκηση αυτοχρηματοδοτούμενης κοινωνικής πολιτικής. Το πιο εξοργιστικό όμως είναι ότι το σύνολο των εσόδων, των δανείων αλλά και της περιουσίας του δημοσίου (δηλαδή του κράτους) μαζί με τα όποια δάνεια, θα τα διαχειρίζονται ξένοι. Δεν υπάρχει κανείς πλέον λόγος πληρωμών προς το δημόοσιο, αφού το κράτος αυτοκαταργήθηκε.

Δεν αρκέστηκαν σε πραξικόπημα, δεν σταμάτησαν στην έσχατη προδοσία. παρέδωσαν ολόκληρο τον Ελληνικό λαό σε αιχμαλωσία, συνεργάστηκαν και προτίθενται να συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον κατακτητή. Ουδέποτε στην Ελληνική ιστορία δεν έχει γίνει ανάλογο έγκλημα!

"Εις θάνατον". Οσα χρόνια κι αν περάσουν, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.
Γουδί.
Καμία περαιτέρω συζήτηση, καμία εξήγηση.
Απλά Γουδί.-


Σταύρος Φραγκόπουλος

Από .....  activisika

Δεν υπάρχουν σχόλια: