Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της κ. Βίβιαν Αργύρη για τη θέση της Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας

Αναρτήθηκε από ....energoipolieskv.blogspot.com




Με γραπτή επιστολή της, η κ. Παρασκευή (Βίβιαν) Αργύρη, ανακοινώνει την υποψήφιότητά της για τη διεκδίκηση της θέσης της προεδρίας της ΝΕ Επιτροπής της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας.


Αναλυτικά η επιστολή

Εν όψει του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Ν.Δ. που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 25, 26 και 27 Ιουνίου 2010, θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και μελών της νέας ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Φθιώτιδας αντίστοιχα στις 30 Μαΐου και 13 Ιουνίου 2010.

Σε μία κρίσιμη και ταραγμένη περίοδο για την Πατρίδα που οι πολιτικές εξελίξεις αλλάζουν μέρα με τη μέρα καλούμαστε με γρήγορους ρυθμούς, να ανασυντάξουμε την μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, , να δώσουμε μέσα από τις επιλογές μας Ελπίδα, σε όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια έδιναν το παρών στην παράταξη και παράλληλα να οικοδομήσουμε, μέσα από την δράση μας, μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με όλη την ελληνική κοινωνία, μια σχέση αμφίδρομης δράσης όπου ο πολίτης θα είναι ο πρωταγωνιστής.

Σήμερα διανύουμε, ιστορικά, την περίοδο της Νέας Μεταπολίτευσης και η νέα Νέα Δημοκρατία οφείλει να είναι ενεργητική, αφήνοντας πίσω εξαρτήσεις , λάθη και τακτικές που όπως φαίνεται απογοήτευσαν.

Οφείλει να οδηγεί τις εξελίξεις και όχι να σύρεται απ’ αυτές. Να δημιουργεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την αποτροπή κοινωνικών αποκλεισμών.

Οφείλει να ακούει, να αντιλαμβάνεται και να δέχεται τα μηνύματα της κοινωνίας. Να συνθέτει και να ενώνει.

Οφείλει να παράγει νέα πολιτική. Να αντλεί νέες ιδέες και να αναπτύσσει νέες δράσεις. Να εξελίσσεται και να ανοίγεται στους νέους ανθρώπους, στις γυναίκες, στις δυναμικές ηλικίες, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες γιατί η Νέα Εποχή, και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαιτεί σύγχρονες και ριζοσπαστικές νοοτροπίες, θέλει εφαρμογή καινοτόμων και τολμηρών πολιτικών, που αντικατοπτρίζουν το κοινό αίσθημα, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και πάνω απ’ όλα με θάρρος αναγνωρίζουν υπεύθυνα τα λάθη του χθες, διδάσκονται απ’ αυτά και προχωρούν δυναμικά μπροστά, χωρίς συμβιβασμούς ,θέτοντας ως γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας.

Θεωρώντας , πως μπορώ να ανταποκριθώ και να συνεισφέρω στο νέο ρόλο της Οργάνωσης καταθέτω σήμερα, πρώτα στην κοινωνία της Φθιώτιδας την απόφασή μου να είμαι υποψήφια Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας και καλώ όλα τα μέλη της Παράταξης στον Νομό την Κυριακή 30 Ιουνίου να στηρίξουν μαζικά, με την προσέλευση τους την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου και με την δύναμη της ψήφου τους να επιλέξουν τι είδους διοίκηση και λειτουργία του Κόμματος θέλουν στο Νομό μας κα συμμετέχοντας ενεργά στην εκλογή όλων των οργάνων του Κόμματος. .Να δώσουν μ’ αυτό τον τρόπο το στίγμα τους στην ανασυγκρότηση της οργάνωσης του Κόμματος, τις σκέψεις τους και τις ιδέες τους για να διευρύνει η Νέα Δημοκρατία το άνοιγμά της στην κοινωνία και να βελτιώνει τις πολιτικές της σε όλους τους τομείς τώρα ειδικά που η Πατρίδα το χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η όλη μου πορεία μέχρι σήμερα στην παράταξη και η εμπειρία που έχω αποκομίσει από την ενασχόλησή μου με τα κοινά πιστεύω ότι αποτελούν δείγμα της θέλησής μου για προσφορά στην Παράταξη που πάντα υπηρετούσα .

Είναι η εποχή πια που με ήρεμες δυνάμεις οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία στα προβλήματα και στις αγωνίες που κάθε μέρα βιώνουμε. Πίστευα και πιστεύω στους διακριτούς ρόλους. Δεν δέχτηκα ποτέ πινακίδες και δεν έβαλα ποτέ πινακίδες σε στελέχη της Οργάνωσης. Θεωρώ ότι, μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ότι, μπορούμε να ενισχύσουμε τους δεσμούς και τη συνεργασία μας προς όφελος της Παράταξης και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας. Όλες και όλοι μαζί από κοινού, να συζητήσουμε και να χαράξουμε την πορεία μας για το αύριο αφού η επιτυχία στηρίζεται στη συλλογική δουλειά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΙΑΝ) ΑΡΓΥΡΗ


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: