Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Επικίνδυνο για τον τόπο χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τρίγκας Ηλίας.

Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com

Επιστολή αναγνώστη
 προς το Blog

Σε ρινγκ για δυνατούς εξελίχτηκε το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καμένων Βούρλων με πρωταγωνιστές το Δήμαρχο κ. Αντωνίου και τον προηγούμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τρίγκα Ηλία.

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Τρίγκας Ηλίας έβαλε θέμα να συζητηθεί προ ημερησίας διατάξεως η λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού των Καμένων Βούρλων μετά και την αποχώρηση των εργαζομένων από αυτόν.

Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου επιτέθηκε με ακατονόμαστες φράσεις εναντίον του κ. Τρίγκα Ηλία. Ο κ. Τρίγας Ηλίας ανταπάντησε χαρακτηρίζοντας τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου επικίνδυνο για τον τόπο, με τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες του στο θέμα του Βιολογικού και την μη διαφάνεια στο χειρισμό των οικονομικών του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Τότε ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου επιτέθηκε εναντίον του κ. Τρίγκα Ηλία με άγριες διαθέσεις !!! ευτυχώς παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και απεφεύχθησαν τα χειρότερα !!!

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουρντζούνης διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Βέβαια αυτό που έκανε ο κ. Τρίγκας Ηλίας έπρεπε κανονικά να το κάνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κεφάλας ( αλλά πως να το κάνει όταν έχει και αυτός λερωμένη τη φωλιά του, όπως είναι με τα απλήρωτα νερά, το πάρτι στη ΔΕΠΑΚΑΒ , τα κλεμμένα και διπλο πληρωμένα μηχανήματα του Βιολογικού κ.α ) .

Πρόσφατα δε δημοσιεύτηκε και η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το έτος 2007 στο οποίο φαίνεται ότι ο κ. Κεφάλας έχει απλήρωτα εντάλματα για το Βιολογικό και άλλα διάφορα τα οποία επέστρεψε ο επίτροπος ως μη σύννομα.

Όλα αυτά έχουν συντελέσει να κάνει ο κ. Κεφάλας συμφωνίες με τον κ. Αντωνίου και τον κ. Παπαλάμπρο κάτω από το τραπέζι για να καλύπτει ο ένας τις βρωμιές και τις παρανομίες του άλλου.

Την πρόταση του κ. Τρίγκα Ηλία για συζήτηση του Βιολογικού προ ημερησίας διατάξεως ψήφησαν οι παρευρισκόμενοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Από την συμπολίτευση δεν ψήφισε την πρόταση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουρντζούνης και ο κ. Φαλάρας που όπως λέγανε πριν το συμβούλιο ότι θα ψήφιζαν μια πρόταση που θα αφορούσε τη συζήτηση του βιολογικού από όποιον και αν ετίθετο το θέμα (λόγια παχιά).

Όλοι κρίνονται βέβαια με τη στάση τους και την ψήφο τους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι με το τι λένε στο πεζοδρόμιο. Οι δημότες παρακολουθούν βέβαια την περίεργη στάση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κ. Μουρντζούνη και του κ. Φαλάρα.

Ο κ. Μουρντζούνης συμβιβάζεται γιατί βολεύεται παίρνοντας τα 1500 ευρώ του προέδρου, ο δε Φαλάρας συνεχίζει να στηρίζει τον κ. Αντωνίου( γιατί από ότι φαίνεται κάπου τον κρατάει ο Μάκης γερά). Από την άλλη δε θέλει ο κ. Φαλάρας να κατεβάσει τον Γαμπρό του για υποψήφιο( ευτυχώς που οι δημότες των Καμένων Βούρλων δεν είναι κατσίκες και δεν μασούν ταραμά).

Οι δε εργαζόμενοι στο Βιολογικό που έχουν ένα χρόνο απλήρωτοι συνεχίζουν να δίνουν το δικό τους αγώνα καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του εργολάβου. Την ίδια στιγμή ο κ. Αντωνίου τους έχει φλομώσει στο ψέμα , ετοιμάζοντας το διάδοχο σχήμα τις Coza Nostra στο Βιολογικό ( Τρίγκας Γεώργιος , Βαργιανίτης κ.α )

Όλοι κρίνονται με τη στάση τους και την συμπεριφορά τους από τους δημότες των Καμένων Βούρλων και θα λάβουν τα δέοντα όταν έλθει η ώρα της κρίσης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος όχι μόνο είναι επικίνδυνος για τον τόπο, είναι πιο πολύ επικίνδυνος για τους ανθρώπους. Μην τον δούμε καμιά μέρα να πάρει την καραμπίνα και να πυροβολεί όποιον του φέρνει αντίρρηση μέσα στη Δημαρχεία !!!! Φυλαχθείτε !!! Πάρτε αλεξίσφαιρα γιλέκα οι υπάλληλοι !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΕΡΓΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 36.000 ΤΟ ΜΗΝΑ.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΛΕΟΝΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ . ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΖΗΤΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
ΠΟΙΟΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ
ΑΣΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν μόνο ο Μουρντζούνης και ο Φαλάρας που έλεγαν ότι θα ψηφίσουν το θέμα του Βιολογικού για να έλθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , αλλά και ο πρώην Αντιδήμαρχος και καριερίστας της Πολιτικής κ. Καλύβας Π. και ο νυν Αντιδήμαρχος εκ Ρεγκινίου κ. Καστανάς. Αλλά τι να περιμένεις απ` την ώρα που οι άνδρες έπαψαν να φοράνε σώβρακα και το έχουν γυρίσει στο Τάνγκα !!!