Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Στο τέλμα οδηγεί τον Δήμο Καμένων Βούρλων ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου λόγω των οικονομικών σκανδάλων !!!!!!

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com













Εστάλη επιστολή στο Blog από αναγνώστη

Μετά την αέναη περιπλάνηση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου για το πώς θα λειτουργήσει ο Βιολογικός και με τα διάφορα ψέματά του και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ, έχουμε την αναγκαστική προσγείωση του στην σημερινή πραγματικότητα , με την παράδοση των κλειδιών του Βιολογικού από τους εργαζόμενους στον ίδιο, αφού η εθελοντική προσφορά τους στο Βιολογικό μετά από αρκετό χρονικό διάστημα όπου εργάστηκαν χωρίς αμοιβή θεωρούν ότι τελείωσε.

Τα ερωτήματα από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων που τίθενται καθημερινά είναι πάρα πολλά και δεν παίρνουν καμία απάντηση

Αναφέρουμε μερικά όπως :

α) Γιατί επί τρία χρόνια ο κ. Αντωνίου δεν πρόβλεψε για την αυριανή μέρα της λειτουργίας του Βιολογικού των Καμένων Βούρλων, ώστε να κάνει τις απαραίτητες εκείνες ενέργειες για την ομαλή συνέχεια της λειτουργίας του , αφού γνώριζε πότε λήγει η παράταση της σύμβασης που είχε κάνει ο ίδιος ο κ. Αντωνίου στον κ. Παπαλάμπρο.

β) Πόσα είναι τα χρήματα που έχει εισπράξει ο κ. Αντωνίου από τον Βιολογικό στα τρία αυτά χρόνια που είναι Δήμαρχος . Γνωρίζει κανείς από τους Δημοτικούς Συμβούλους να μας πει ??? Που έχουν διατεθεί αυτά τα χρήματα ??? Έχουν αλλάξει κωδικούς ??? Έχουν πάει στις τσέπες κάποιων ???. Οι εργαζόμενοι στο Βιολογικό γιατί δεν έχουν πληρωθεί ??? Ο υπεύθυνος οικονομικών του Δήμου και ο Προϊστάμενος του Δήμου θεωρούν ότι είναι ανεύθυνοι για αυτή την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο(τα βιβλιάρια ποιος τα έχει ???). Τους πληροφορούμε ότι την κύρια ευθύνη την φέρουν οι Δημοτικοί υπάλληλοι, που διαχειρίζονται τα οικονομικά , για την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου και αυτούς θα πιάσουν οι οικονομικοί ελεγκτές αύριο. Τον κ. Αντωνίου τι θα του κάνουν σήμερα είναι αύριο δεν θα είναι (το πιθανότερο μετά από 8 μήνες)Το πολύ να τον παραπέμψει ο επόμενος Δήμαρχος (όποιος είναι αυτός) στα Δικαστήρια για να εισπράξει ο Δήμος αυτά που έχουν εξαφανιστεί από τα ταμεία του Δήμου( περίπου 500.000 ευρώ). Το ποινικό μητρώο ή τη διαγωγή θα του χαλάσουν??? έτσι και αλλιώς αυτά είναι κατάμαυρα. Η αντιπολίτευση τι κάνει !!! Εδώ έχουμε καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος του κ. Αντωνίου. Τι να κάνει !!! Κόρακας Κοράκου μάτι δεν βγάζει, αφού μαζί κάνουν τη μοιρασιά ……. Αντωνίου-Παπαλάμπρου-Κεφάλας !!! γ) Το Υγειονομικό ??? Η Νομαρχεία ??? Η Περιφέρεια ??? Τι κάνει για την υγεία των Δημοτών των Καμένων Βούρλων ??? Αν συμβεί οτιδήποτε αύριο το πρωί με την έκρυθμή κατάσταση λειτουργίας του Βιολογικού των Καμένων Βούρλων που επικρατεί, αυτοί δεν θα φέρουν καμιά ευθύνη ???

Το μόνο που μας απομένει να κάνουμε από ότι φαίνεται σαν δημότες μέχρι τις επόμενες Δημοτικές εκλογές είναι το σταυρό μας και να περιμένουμε να δούμε τι θα μας ξημερώσει !!!

Υστερόγραφο : Λέγεται ότι το προσωπικό του Βιολογικού ετοιμάζει να το φέρει πακέτο από τη Λαμία ο καθηγητάκος και σύμβουλος του κ. Αντωνίου. Όσο για τη θέση του Παναγή της νύχτας ελέχθη ότι θα την πάρει ένας ξεπεσμένος Ξενοδόχος.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΄΄Ημέρα ΄΄
Στα κρύα του λουτρού έμεινε πάλι ο Δήμαρχος στα Καμένα Βούρλα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι αναγνώστες του Blog εσείς πολύ καλά τα γράφετε. Αλλά απ` ότι φαίνεται οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν τσίπα επάνω τους. Έχουν άλλους σκοπούς και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τα κονομήσουν , απομυζώντας τα λεφτά των δημοτών. Για αυτό θα ξαναπάνε σε απ` ευθείας ανάθεση με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων εργολάβων ( 3 το πολύ εκ των οποίων οι 2 θα είναι μαϊμού). Θα φροντίσει δε ο κ. Κεφάλας και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν την απ` ευθείας ανάθεση ομόφωνα για να μην έχει πρόβλημα η απόφαση στον επίτροπο και να δικαιολογήσει τη μοιρασιά των χρημάτων μεταξύ Αντωνίου- Παπαλάμπρου-Κεφάλα. Ρεεεε !!!! Τσουκνίδα που τους χρειάζεται !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντωνίου έχουν εισπραχθεί περίπου γύρω στα 2.500.000 ευρώ για το Ελέχθη από κάποιο υπάλληλο του Δήμου ότι τα 3 χρόνια που είναι Δήμαρχος ο κ. αποχετευτικό. Το θέμα είναι που πήγανε αυτά τα χρήματα και είναι απλήρωτοι ακόμη και οι εργαζόμενοι.