Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ: "ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

ΓΙΑΤΙ  ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ  ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ"!


Την ερχόμενη Τρίτη σε συνεδρίαση του Δ/Σ θα εγκριθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου Καμ. Βούρλων και αμέσως μετά θα γίνει πρόσληψη προσωπικού για τον ΒΙΟ-ΚΑ . Την διευκρίνιση αυτή έκανε στον FM-1 ο δήμαρχος της λουτρόπολης Μάκης Αντωνίου στέλνοντας μήνυμα στα εργολαβικά όπως είπε συμφέροντα που έχουν εξαπολύσει οργανωμένη επίθεση εναντίον του.

"Ο ΒΙΟ-ΚΑ δεν σταμάτησε την λειτουργία του ούτε μία μέρα παρά τους ευσεβείς πόθους ορισμένων τόνισε ο κος Αντωνίου επικρίνοντας και τον προκάτοχό του Δημήτρη Κεφάλα για τις δηλώσεις του στον FM-1. "Δικά του λάθη και δικές του επιλογές κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος πληρώνει η σημερινή δημοτική αρχή" τόνισε χαρακτηριστικά προειδοποιώντας και πάλι πως θα χαλάσει τα σχέδια όσων κινδυνολογούν και όσο ο ίδιος είναι δήμαρχος, ο ΒΙΟ-ΚΑ θα λειτουργεί με προσωπικό του Δήμου και όχι με εργολάβο!

Από....Lamia fm1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι δημότες των Καμένων Βούρλων γνωρίζουν ότι ο κ. Αντωνίου έχει σαν κύριο επάγγελμα του εργολάβου οικοδομών και ειδικά του εργολάβου των αξιόλογων πολυκατοικιών των Καμένων Βούρλων του κ. Αντωνίου με τις οποίες κατέστρεψε κυριολεκτικά την εμφάνιση της Λουτρόπολης . Αν για τις καλαισθησίες του αυτές τον κατηγορούν οι άλλοι εργολάβοι ας βγει να τους κατονομάσει , αυτό είναι δικό του θέμα. Τους δημότες των Καμένων Βούρλων τους ενδιαφέρει να τους πει ο κ. Αντωνίου που πήγανε τα χρήματά τους, τα 2.500.000 ευρώ που έχει εισπράξει από το Βιολογικό και δεν έχει πληρώσει ούτε το προσωπικό. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ….

Ένας ανταγωνιστής εργολάβος !!!