Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ! ΔΗΜ.ΚΕΦΑΛΑΣ "ΜΗΝ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΕ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ"!

Αναρτήθηκε από...
energoipoliteskv.blogspot.com

Ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ του ΒΙΟ-ΚΑ Καμενων Βούρλων εξελίσσεται από προχθές που οι6 απασχολούμενοι με την λειτουργία του ενημέρωσαν την δημοτική αρχή πως σταματούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Κεφάλας τονίζει πως δυστυχώς δεν υπάρχει η ενημέρωση που απαιτείται για ένα τόσο σοβαρό θέμα που φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Παράλληλα όμως απηύθυνε έκκληση προς όλους να σταματήσουν μέσω παρόμοιων προβλημάτων να δυσφημούν την Λουτρόπολη . Θα πρέπει κατέληξε ο κος Κεφάλας να γίνει μια ειλικρινής συζήτηση παρουσία και του πρώην εργολάβου και να αναζητηθεί η λύση με την βοήθεια της νομαρχίας και της Περιφέρειας γιατί τα Καμ. Βούρλα δεν αντέχουν μια ακόμη χαμένη τουριστική περίοδο.

Από.....Lamia fm1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είδε το αδιέξοδο ο κ. Κεφάλας για τρία χρόνια που είναι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν το έβλεπε!!!! και τι έκανε για να μην Δυσφημείτε η Λουτρόπολη …… τίποτα !!!! Απλώς τώρα μυρίστηκε χρήμα (φαίνεται τέλειωσαν τα παλιά…) και πήδηξε μέσα για να αρπάξει πάλι…… Δεν ήξερε πότε λήγει η σύμβαση με τον κ. Παπαλάμπρου !!!! αφού αυτός την είχε κάνει ….. Γιατί δεν έφερνε πιο νωρίς το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο??? Το θέμα είναι απλό είναι και αυτός στη μοιρασιά !!! Για κουτόφραγκους περνούν τους δημότες των Καμένων Βούρλων οι κύριοι Αντωνίου-Παπαλάμπρου-Κεφάλας….. Έμαθαν πλέον οι δημότες τα κόλπα και τα πάρε δώσε του κ. Αντωνίου με τον κ. Κεφάλα και τον κ. Παπαλάμπρο. Το μόνο που θέλουν οι δημότες των Καμένων Βούρλων είναι να φύγουν όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί δεν αντέχουν άλλο να τους κλέβουν !!!!!!!
Μερικοί δημότες των Καμένων Βούρλων για να μην νομίζουν οι κύριοι αυτοί ότι μας δουλεύουν ???