Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ανεπαρκής για Δήμαρχος Καμένων Βούρλων ο κ. Αντωνίου !!!



Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Δημοσιεύουμε την επιστολή που λάβαμε από                             αναγνώστη του Blog           

Ο Μαύρογιαλούρος

Τι έκανε επί τρία χρόνια που είναι Δήμαρχος ο κ. Αντωνίου για την παραχώρηση του οικοπέδου από τον Ε.Ο.Τ ??? Απολύτως τίποτα . 
                                                                                                 
  Κάθε χρόνο κοροϊδεύει τους μαθητές ότι να σε ένα μήνα έρχεται ο ίδιος ο Υπουργός για να ανακοινώσει την παραχώρηση του οικοπέδου από τον ΕΟΤ (όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε ότι μέσα σε ένα μήνα αυτό το θέμα θα έχει τελειώσει αν αναλάβω εγώ Δήμαρχος).
                                      
  Εν τω μεταξύ δεν έχει γίνει από το Δήμο κάποια σοβαρή ενέργεια προς τον ΕΟΤ, ΕΤΑ και Ιδιώτη . Διότι αν είχε γίνει θα είχαν πάρει κάποια απόφαση τα διοικητικά συμβούλια του ΕΟΤ και των ΕΤΑ . Αυτή τι στιγμή δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση απ` τα διοικητικά συμβούλια αυτών των οργανισμών για την παραχώρηση του οικοπέδου.

Ξεκίνησε την κοροϊδία ο κ. Αντωνίου προς όλη την μαθητική κοινότητα λέγοντας να τώρα περιμένω σε ένα μήνα τον Υπουργό Άρη να έλθει να το ανακοινώσει . Άλλαξε ο Άρης και έγινε ο Μαρκόπουλος Υπουργός , ά να τώρα περιμένω τον κ. Μαρκόπουλο να έλθει να το ανακοινώσει. Τώρα που άλλαξε η Κυβέρνηση πήρε σειρά η κ. Γκερέκου με τον κ. Γερουλάνο και έχει ο Θεός !!!!!

Αν είχε παρθεί κάποια απόφαση στα χαρτιά , θα μπορούσε και η σημερινή Κυβέρνηση να προχωρήσει στην παραχώρηση του οικοπέδου, δυστυχώς όλα ήταν φαντασιώσεις στο μυαλό του Μάκη και αέρας κοπανιστός.

Με τον Καποδίστρια 2 βέβαια δυστυχώς τελειώνουν τα ψέματα του κ. Μάκη (και μαζί του και η μακροημέρευση σαν Δήμαρχος Καμένων Βούρλων) , διότι δεν θα χρειάζονται καινούργιες αίθουσες αφού θα μπορούν να πάνε οι μαθητές του Καινουρίου και Ρεγκινίου στο Μώλο που θα είναι πλέον ενιαίος Δήμος.

 Αυτά είναι τα κατορθώματα και οι ημέρες του κ. Αντωνίου. Όταν του παρουσιάστηκαν επανειλημμένες ευκαιρίες , όπως ήταν με το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που ήταν όλο το Υπουργικό Συμβούλιο μαζί με τον Πρωθυπουργό στα Καμένα Βούρλα , τι κατόρθωσε να πάρει ο κ. Αντωνίου για την ανάπτυξη των Καμένων Βούρλων …… απολύτως τίποτα…

Όταν επισκέφθηκε ο Υπουργός Παιδείας κ. Στυλιανίδης το Σχολικό συγκρότημα των Καμένων Βούρλων μαζί με τους συμβούλους του και τον πρόεδρο του ΟΣΚ κ. Παταριά και τους είπε ο κ. Αντωνίου το πρόβλημα , ο Υπουργός του είπε βρέστε το οικόπεδο και σε ένα χρόνο θα έχετε καινούριο σχολείο. Εκεί ο κ. Αντωνίου αντί να έχει έτοιμη πρόταση για το οικόπεδο , έλεγε στον Υπουργό να παρακαλέσει και αυτός τον συνάδελφό του Υπουργό Τουρισμού για να παραχωρηθεί από τον ΕΟΤ το οικόπεδο, εκεί γελάγανε όλοι με αυτά που έλεγε ο Μάκης …….

Δυστυχώς για αυτόν , ευτυχώς για τους Καμένο Βουρλιώτες τον πήρανε είδηση νωρίς και δεν τον σώζουν τα διάφορα εφευρήματα που επιχειρεί κάθε φορά , όταν έρχεται αδίστακτη η ίδια η πραγματικότητα να τον διαψεύσει.

 Σ ε 10 μήνες να προετοιμάζεται ( δεν τον σώζουν ούτε 100 Καποδίστριες ) , γιατί οι πολίτες των Καμένων Βούρλων θα τον επιβραβεύσουν με την πρέπουσα αμοιβή !!!!!

Που είναι  Ο Μαύρογιαλούρος !!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μαυρογαλούρε ξέχασες την μεγάλη επιτυχία του Μάκη όταν επισκέφτηκε το Δημαρχείο η κ. Πετραλιά ? Εκεί εξήγγειλε ο Μάκης τη μετατροπή των παλαιών Λουτρών σε Μουσείο Ιαματικού Τουρισμού !!! Αν το δείτε γράψτε μου