Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Μήνυμα του Νομάρχη κ. Χειμάρα για τη Γιορτή των Χριστουγέννων


Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Ο Νομάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Χειμάρας με την ευκαιρία της Γιορτής των Χριστουγέννων, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα [...]

«Με ευλάβεια και κατάνυξη, ανείπωτη χαρά και προσμονή, οι χριστιανοί της γης, τρέφουν το βλέμμα τους στη ταπεινή φάτνη της Βηθλεέμ και συνοδοιπορούν με τους μάγους της Ανατολής.
Γονατίζουν ταπεινά και ζητούν από το νεογέννητο Χριστό την πραγμάτωση του αγγελικού ύμνου…. «Επί Γης Ειρήνη εν Ανθρώποις Ευδοκία».
Το Θείο Βρέφος από τη φωτεινή φάτνη των αλόγων, λαμπρύνει τις καρδιές μας και φέρνει την αγάπη και την ελπίδα στον πολυτάραχο κόσμο μας.
Τούτες οι Άγιες Μέρες υπογραμμίζουν το χρέος όλων μας για την έμπρακτη απόδοση της ευαισθησίας μας απέναντι στις κοινωνικές τάξεις, που έχουν την ανάγκη της στήριξής μας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας, συνεπής στις δεσμεύσεις της προς το φθιωτικό λαό, εργάστηκε και εργάζεται με υπευθυνότητα και διαφάνεια και επιτέλεσε ένα σημαντικότατο έργο, συνεισφέροντας στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων του τόπου και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του Νομού μας.
Στήριξε με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, μακριά από διαχωριστικές γραμμές, εκπτώσεις και σκοπιμότητες, τα συμφέροντα του φθιωτικού λαού. Με χαρά και ικανοποίηση προετοιμαζόμαστε για την υποδοχή μιας καινούργιας χρονιάς που θα συνεπιφέρει δημιουργική συνεργασία και αποτελεσματικότητα στις αποφάσεις μας.

Χρόνια πολλά, Καλές Γιορτές» .

Από ....Lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια: