Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ένας εισαγελέας για τον ...κ. Χειμάρα ! Το ΠΑΚΟΕ απαντάει στο Νομάρχη Φθιώτιδας για δημόσιο και ανοιχτό διάλογο


Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Κε Νομάρχη,

Για μας το πρόβλημα δεν είναι το τι λέτε και το τι γράφετε. Από λόγια εξουσιαστών έχουμε πήξει μέχρι τώρα.

Και επειδή χάνετε το έργο στις πράξεις και δεν ρωτήσατε τα ψάρια που πέθαναν γιατί πέθαναν απλά σας διαμηνύουμε ότι καλό θα είναι να ασχοληθείτε με του κόσμου τις "βρώμικες" ανθρώπινες δραστηριότητες που έχετε στο νομό σας και ιδιαίτερα στον Σπερχειό και τον Μαλιακό και αφήστε τις φούσκες των καταγγελιών.

Ελπίζουμε ένας εισαγγελέας να χώσει κάποιον υπεύθυνο στη φυλακή και δυστυχώς, βάσει του νόμου, μοναδικός υπεύθυνος για το κατάντημα αυτό είστε εσείς.

Εμείς πάντως, σας έχουμε δει μόνο σε φωτογραφία. Παρόλα αυτά σας καλούμε σε δημόσιο, ανοιχτό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής όπως η δημοκρατία επιβάλλει [...]

Μέσα από την εφημερίδα "ΟΙΚΟΝΕΑ" που εκδίδει, στο τεύχος Δεκεμβρίου, απαντάει το ΠΑΚΟΕ στη μηνυτήρια αναφορά του Νομάρχη Φθιώτιδας κ. Χειμάρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τα ψάρια δεν πέθαναν από "γηρατειά" αλλά από τη μόλυνση του Μαλιακό και ζητούν από τον εισαγγελέα να "χώσει" στη φυλακή τον μοναδικό υπεύθυνο για το κατάντημα του Μαλιακού.

Εκφράζουν επίσης ερωτηματικά και για τους Οικολόγους Πράσινους αναφέροντας: "Μας προκαλεί έκπληξη που οι Οικολόγοι Πράσινοι παρά το ότι είχαν τα στοιχεία από τις αρχές του Σεπτέμβρη 2009 κινητοποιήθηκαν και απέστειλαν την επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο μόλις στα μέσα Οκτωβρίου".

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα:






Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της έρευνας του ΠΑΚΟΕ που προκάλεσαν την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς από τον κ. Χειμάρα.

Από .....Lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια: