Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Μετά από 6 μήνες απλήρωτοι που είναι οι εργαζόμενοι στο Βιολογικό Καμένων Βούρλων προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας !!!

Ανύπαρκτός έως εξαφανισμένος από το Δήμο Καμένων Βούρλων ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου



Από  την  εφημερίδα    " Ημέρα " 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν άκουσα ότι είναι απλήρωτοι οι υπάλληλοι του βιολογικού Καμένων Βούρλων έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό για τα χρήματα που έχει εισπράξει ο Δήμος Καμένων Βούρλων τα 3 τελευταία χρόνια δείτε : Μιλάμε ότι ο Δήμος έχει 5.000 χιλιάδες ρολόγια , αν εισπράττει 100 ευρώ μέσω όρο από κάθε ρολόι έχουμε και λέμε
5.000 (ρολόγια) Χ 100 ευρώ Μ.Ο = 500.000 ευρώ το τρίμηνο επί 4 τρίμηνα που έχει ο χρόνος 500.000 Χ 4 τρίμηνα = 2.000.000 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο , επί τρία χρόνια 2.000.000 ευρώ Χ 3 χρόνια = 6.000.000 εκατομμύρια ευρώ έχει εισπράξει ο Δήμος. Άντε να μην είναι 6.000.000 ευρώ και να είναι 5.000.000 εκατομμύρια ευρώ και αυτό το ποσό είναι πάλι μεγάλο. Που έχουν πάει αυτά τα χρήματα και οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι ??? Εφόσον αυτά τα χρήματα είναι ανταποδοτικά και δεν μπορούν να πάνε σε άλλα έργα και σκοπούς ??? Εκτός αν έχουν πάει να πληρωθούν οι τόκοι δανείων που έχουν πάρει κάποιοι εις βάρος των δημοτών. Η αντιπολίτευση τη κάνει δυστυχώς τίποτα γιατί απ` ότι φαίνεται την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούσε και αυτή όταν διοικούσε το Δήμο και δεν μιλάει γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά της.
Αυτοί είναι όλοι για τον εισαγγελέα νυν και πρώην.

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ : Ποιός είναι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει τον κ. Σεραφείμ Αντωνίου τον κ. Δημήτριο Κεφάλα, τον κ. Ηλία Κυρμανίδη και τον κ. Ηλία Τρίγκα όποιος το βρει έχει δωρεάν ένα ταξίδι στην Κρήτη !!!

Ανώνυμος είπε...

Ε …… τώρα είναι σαν να μας λες τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια !!!!
Είναι απλό είναι και οι τέσσερις Ντοράκιδες .. Νομίζω ότι το βρήκα . Κέρδισα ….

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εν μέρει απάντησες στο κουίζ . Τους συνδέουν και άλλα εκτός απ` τα κοινά γεύματα και τις οινοποσίες με την Ντόρα . Όπως η δίψα για εξουσία μέσω των κομματικών μηχανισμών , τα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται όλοι μαζί, οι ενασχόλησής τους με τα κοινά των Καμένων Βούρλων , οι οποίοι και ευθύνονται για το σημερινό κατάντημα του Δήμου και άλλα πολλά.