Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Αποσύρουν τη στήριξή τους σε Κακλαμάνη - Ντόρα


Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com


Αποστάσεις από την απόφαση του Νικήτα Κακλαμάνη, να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη στη διεκδίκηση της προεδρίας της Ν.Δ παίρνουν το ένα μετά το άλλο κορυφαία στελέχη της παράταξής του στο δήμο Αθηναίων.

Την αρχή έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των πλέον στενών συνεργατών του δημάρχου Αθηναίων. Πρόκειται για το Βασίλη Κικίλια, πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης (Ο.Ν.Α.) του δήμου Αθηναίων, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθούν και άλλοι

Αντίστοιχη επιλογή έχουν κάνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και άλλα στελέχη της παράταξης «Αθήνα πόλη της ζωής μας», ανάμεσα τους και τουλάχιστον ένας αντιδήμαρχος. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν βγαίνουν να το πουν ανοικτά, καθώς στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους κάνουν λόγο για «κλίμα τρομοκρατίας».

Παράλληλα ενδεικτικό του ό, τι ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει εκτεθεί απέναντι στη δημοτική του ομάδα, είναι το γεγονός ότι μέσα σ’ αυτό το κλίμα, και παρά τις πιέσεις που δέχονται από τη δημοτική αρχή να στηρίξουν Μπακογιάννη, πολλοί από τους 27 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Κακλαμάνη στο δημοτικό συμβούλιο Αθηνών, κρατούν μέχρι στιγμής στάση ουδετερότητας.

Φωτογραφίζουν, δε ως πρωτεργάτες στη στήριξη της κ. Μπακογιάννη πλήν του ίδιου του δημάρχου, τον αντιδήμαρχο Χρήστο Τεντόμα, τον παλαιό εβερτικό, πρόεδρο του Αθήνα 9.84 Θανάση Καφέζα και τον πρόεδρο της Τεχνόπολης Φώτη Ιγνατίου.


Από...aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: