Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Καραμανλής "παίρνει πίσω το δαχτυλίδι'!

Αναρτήθηκε από energoipoliteskv.blogspot.com



“Την ίδια ώρα που ο Σταύρος Ψυχάρης παραχωρεί την θέση του και το κύριο άρθρο της εφημερίδας του (το ΒΗΜΑ) στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου για να αρθρογραφήσει με τίτλο "Κυβέρνηση με σχέδιο και βούληση"...

ο Κ.Καραμανλής φωτογραφίζεται με τον Ν.Χατζηνικολάου(πρωην ΟΝΝΕΔίτη) δηλώνοντας ότι τελικά ΔΕΝ θα παραδώσει την ΝΔ στην Ντόρα μετά την αναπόφευκτη ήττα που έρχεται, αλλά θα γίνει "ντέρμπυ" για την διαδοχή (θα μείνει για να δρομολογήσει τις εξελίξεις).

Η απόφαση του αυτή, που προφανώς υπαγορεύτηκε από την "καραμανλική πτέρυγα" φέρνει για άλλη μια φορά "τα πάνω κάτω" μέσα στην ΝΔ, αφού το μόνο πλέον που τους ενδιαφέρει είναι η έκταση της ήττας. Και μετά από αυτή την δήλωση πρόθεσης του Κ.Καραμανλή, είναι φανερό ότι η Ντόρα και οι υποστηρικτές της θα κάνουν ό,τι μπορούν για να...συντριβεί ο Καραμανλής και να μην μπορέσει να παραμείνει "ούτε λεπτό"(όπως λένε). Η αλλαγή στάσης από τον Καραμανλή διαφοροποιεί και πάλι τις εσωκομματικές διεργασίες στη ΝΔ - δεν αποκλείεται να έχουμε νέα επεισόδια στο σηριαλ Siemens (με άμεση εμπλοκή της οικογένειας Μητσοτάκη) ενω ειναι πλέον πολύ πιθανή η ΜΗ είσοδος στη βουλή του Κυριάκου Μητσοτάκη 9απο πρώτος που ήταν στις προηγούμενες εκλογές στη Β' Αθήνας).

Στη ΝΔ το ΜΟΝΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ενδιαφέρον όλων είναι "η επόμενη ημέρα" στο κόμμα - για την κυβέρνηση ΟΥΤΕ λόγος. Ανεξάρτητα και άσχετα με τον "βρώμικο πόλεμο" που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά του Γιώργου, αυτός περισσότερο έχει σχέση με την μείωση της διαφοράς, ακριβώς για αν ελεγχθούν οι εσωκομματικές εξελίξεις.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η Ντόρα έχει διαμηνύσει την καραμανλική πτέρυγα ότι "εάν δεν μου παραδώσετε την ΝΔ, εγώ θα φύγω και θα φτιάξω δικό μου κόμμα"! Και όπως εξηγούσαν άλλοι φίλοι της "η Ντόρα δεν πρόκειται να καθίσει υπό τον Σαμαρά ή τον...Λιάπη"!
Αυτά προς το παρόν...

Από.....i-Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: