Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Να ανακληθεί η απόφαση του κ.Σακελάκου...

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Του Νίκου Καραμπάση

Πρόκειται για...βλακεία ολκής η απαγόρευση των δημοσκοπήσεων απο την κυβέρνηση και το κυνήγι των...Blogs με εντολή της κυβέρνησης της ΝΔ (το κόμμα αυτό τελικά απέδειξε οτι δεν έχει ούτε φαντασία ούτε καν χιούμορ, εκτός απο το οτι έχασε το μπούσουλα της πολιτικής).Μέχρι τις ευρωεκλογές επιτρεπόταν η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων μέχρι και την Παρασκευή(και σωστά). Μια διάταξη που είχε ψηφίσει ο Ρουσόπουλος. Ο Παυλόπουλος - που τον διαδέχθηκε - μετά το κάζο των ευρωεκλογών, είπε οτι δυο βδομάδες πριν τις κάλπες, μόνο...φήμες και υπόγειες διαρροές, τίποτε άλλο! Απίστευτη χαζομάρα. Θαρρείς και οι πολίτες ψηφίζουν με βάση τις δημοσκοπήσεις ή θα μάθουν ΤΩΡΑ για τον Κωστα και τον Γιώργο και τα άλλα τα παιδιά. ΜΟΝΟ UFO η "πρόβατα του καναπέ" θα αποφασίσουν ΤΩΡΑ τι θα κάνουν στις εκλογές ή θα επηρεαστούν απο το "ρεύμα"(οι "όπου φυσάει ο άνεμος" υπάρχουν, αλλά μας είναι παντελώς αδιάφοροι).
ΕΠΙ της ουσίας, ας μαζέψει ο κ.Σακελάκος την εσφαλμένη του κλήση για απολογία και τα κόμματα ας κατανοήσουν οτι δημοσκοπήσεις και οτιδήποτε άλλο συμβάλει στο διάλογο, ας είναι "μέχρι τέλους".
Και κάτι άσχετο: Μιας και οι ακραίοι εθνικιστές των Σκοπίων συστήνουν να ψηφιστούν οι "Οικολόγοι-Πράσινοι" του Τρεμόπουλου και των υπολοίπων, εγω θα πω κάτι άλλο: ΜΑΥΡΟ κατράμι στο συγκεκριμένο κόμμα και τους υποψηφιους του. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ στη βουλή. Η οικολογία ΔΕΝ χρειάζεται τέτοιες φωνές και τέτοιους "τύπους" (ας μην επεκταθούμε περισσότερο απο που χρηματοδοτούνται και ποιοί τους κάνανε σεμινάρια και για ποιο λόγο κλπ).

Από.....i-Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: