Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Θαν. Γιαννόπουλος στην καθιερωμένη πλέον συνέντευξη της Δευτέρας στον Αθήνα 9.84

Αναρτήθηκε από...energoipoliteskv Blogger



Μήνες τώρα, παρακολουθούμε τον βουλευτή της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα, κ. Θανάση Γιαννόπουλο, να δίνει κάθε Δευτέρα τηλεφωνικές κυρίως συνεντεύξεις στον Αθήνα 9.84.
Έτσι και χθες Δευτέρα μίλησε στον Γιάννη Λοβέρδο.
Μεταξύ άλλων, είπε:
Για εκλογές το φθινόπωρο...

...«Δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητας, δεν νομίζω ότι θα γίνουν εκλογές τώρα το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, αλλά θα εξαντληθεί αυτό το χρονικό διάστημα. Βέβαια και αυτό το διάστημα είναι καταστροφικό, διότι μη ξεχνάμε ότι έτσι όπως έχουν οριοθετηθεί τα πράγματα, είναι μια παρατεταμένη εκλογική περίοδος, που δημιουργεί πρόβλημα τεράστιο και ιδιαίτερα στην Οικονομία».
Δημοσιογράφος: Αλλαγές θα γίνουν, κ. Γιαννόπουλε, στην κυβέρνηση; Και τι αλλαγές μπορεί να γίνουν, αλλαγές προσώπων;
Θ. Γιαννόπουλος: «Όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα έχουμε εκλογές. Τι πιστεύω αντικειμενικά; Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός έχει πάρει τα μηνύματα από τις ευρωεκλογές. Πήραμε το μήνυμα, το μήνυμα έχει αποκωδικοποιηθεί και βεβαίως πιστεύω ότι θα κάνει τις αλλαγές. Εάν θα πηγαίναμε για εκλογές το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, τι αλλαγές να γίνουν; Τελείωσε ο χρόνος. Εάν, όμως, θα έχουμε το άλλο το εκλογικό μοντέλο, του Μαρτίου, πιστεύω ότι θα υπάρξουν αλλαγές και, όπως θρυλείται, ο Αύγουστος -το τρίτο δεκαήμερο- θα είναι μάλλον ο μήνας που θα υπάρξουν αλλαγές, μεταβολές. Υπάρχει, βέβαια και η άλλη σχολή που υιοθετεί και λέει: "μην γίνει τίποτα, μην αλλάξει τίποτα, όλα έτσι είναι καλά και ό,τι έρθει μετά ως εκλογικό αποτέλεσμα". Όλα παίζονται, όλα είναι εδώ. Το γεγονός είναι ότι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και τουλάχιστον σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που μένει για το Μάρτιο -γιατί κακά τα ψέματα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει τοποθετηθεί πολιτικά πλέον, καλώς ή κακώς-, να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, που είναι αποτέλεσμα νίκης...».

Από LamiaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: