Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Τρεις ημέρες πολυτέλειας στα Καμμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com


 Έκπτωση 50% για διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με ημιδιατροφή

Αποδράστε για τρεις ημέρες στα Καμμένα Βούρλα, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με μόλις 221 ευρώ.

Η προσφορά περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις, για τα 2 άτομα και δύο παιδιά, ένα έως 12 ετών κι ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis, με ημιδιατροφή.

Παρέχεται σαρακοστιανός μπουφές, μασκέ party με μουσική βραδιά και ελεύθερη χρήση της εξωτερικής ιαματικής πισίνας.

Για τη συγκεκριμένη προσφορά πατήστε εδώ.



  Από .......  www.newsbeast.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ - ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΝΑΝΤΑΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 - 2 - 2015 ΩΡΑ 5:00 Μ.Μ

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


 Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε παρέα.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ.


Θεόδωρος Καλτσάς

Ο 35χρονος Παναγιώτης Δάνης απόφοιτος του MIT επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com



Yστερία για τον 35χρονο Παναγιώτη Δάνη (photo) που ανέλαβε επικεφαλής του ΣΔΟΕ στην θέση του μπάρμπα-Στασινόπουλου.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πιο sexy από τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να δείξει στην διεθνή κοινότητα την αποφασιστικότητά της στην αδυσώπητη δίωξη της φοροδιαφυγής και των σεσημασμένων φοροφυγάδων τοποθέτησε επικεφαλής του αμαρτωλού και διαπλεκόμενου ΣΔΟΕ ένα νεαρό κυβερνοφρικιό σαν κι αυτούς που χρησιμοποιεί το αντίστοιχο IRS των ΗΠΑ.

Ο Παναγιώτης Δάνης είναι μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη ο νέος star της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του οποίου στην θέση-κλειδί ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε ήδη συγχαρητήριο τηλεγράφημα από τους Λιου και Σόιμπλε-Αμερικανό και Γερμανό υπουργό Οικονομικών αντίστοιχα. Οπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο 35χρονος Παναγιώτης Δάνης, απόφοιτος του MIT, πρώην χάκερ, ο οποίος έχει δουλέψει στην αμερικανική IRS,  έρχεται να αντικαταστήσει τον καλαματιανό μπάρμπα-Στασινόπουλο στην ηγεσία του ΣΔΟΕ.

Ο νεαρός Παναγιώτης Δάνης διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και έχει βραβευθεί από το αμερικανικό κράτος για την εξειδίκευση του στον εντοπισμό του ίχνους που αφήνει ηλεκτρονικά η διακίνηση του μαύρου χρήματος.

Ενα διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Στηβ Τζομπς, τον οποίο και βοήθησε στην τελειοποίηση του λογισμικού για το πρώτο iPad.

O Παναγιώτης Δάνης μιλάει απταίστως αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά και κινεζικά.

Με τον 35χρονο Παναγιώτη Δάνη(photo) στο τιμόνι του ΣΔΟΕ οι φοροφυγάδες έχουν ήδη αρχίσει να τρέμουν και στα σύνορα παρατηρείται μποτιλιάρισμα καθώς νταλίκες με μαύρο χρήμα επιστρέφουν στην χώρα.

Από .......  kourdistoportocali

Α΄ Φθιώτιδας: 22η αγωνιστική - Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Η Μαλεσίνα δεν χάνει!  Νίκη και στην 22η Αγωνιστική με 3 γκολ στον Μαγνησιακό.
Εντυπωσιακά ήταν και το 6-0 που πέτυχε ο Ολυμπιακός Λαμίας απέναντι στον Κηφισσό και το 0-4 του Νέου Κρικέλλου στη Λάρυμνα.

Νίκες και για Παγκρατιακό, Καμένα Βούρλα, Καλαπόδι, Δάφνη Λιβανατών και Ένωση.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:


22η Αγωνιστική - A΄ ΕΠΣΦ
ΣΚΟΡ
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
3 - 0
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - ΑΡΧΑΝΙ
2 - 0
ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ - Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ
0 - 4
ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΜΑΛΕΣΙΝΑ
0 - 3
ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ - ΚΗΦΙΣΣΟΣ
6 - 0
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ - ΚΑΛΑΠΟΔΙ
0 - 1
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ - ΣΤΥΛΙΔΑ
2 - 1
ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ - ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ
3 - 0 α.α.
ΕΝΩΣΗ 2010 - ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ
1 - 0

Βαθμολογία της A΄ Φθιώτιδας- 22η Αγωνιστική
ΘΕΣΗ
                   ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΜΑΛΕΣΙΝΑ
66
2
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
61
3
ΑΡΧΑΝΙ
46*
4
ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ
39
5
ΣΤΥΛΙΔΑ
38
6
ΕΝΩΣΗ 2010
38
7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
37
8
ΚΑΛΑΠΟΔΙ
35
9
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ
32
10
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ
31
11
ΑΡΗΣ  ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
26*
12
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
26
13
ΚΗΦΙΣΣΟΣ
24
14
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
18
15
ΑΤΑΛΑΝΤΗ
18
16
ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ
18
17
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ
13
18
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ*
-
*Ο Αχιλλέας Δομοκού δήλωσε ότι δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.

Η επόμενη 23η αγωνιστική - (14/2, 15:30):

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ - ΑΡΧΑΝΙ
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ - ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ
ΜΑΛΕΣΙΝΑ - ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
ΚΗΦΙΣΣΟΣ - ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΚΑΛΑΠΟΔΙ - ΑΤΑΛΑΝΤΗ
ΣΤΥΛΙΔΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
ΕΝΩΣΗ 2010 - ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ

Από ....... lamiareport

Βαρουφάκης: Η ελληνική κυβέρνηση θα προτείνει ένα New Deal για την Ευρώπη

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com



«ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ»

Συνέντευξη στην εκπομπή Presa Diretta του ιταλικού δημόσιου καναλιού Rai Tre, η οποία προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
Σε απόσπασμα της συνέντευξης που έχει αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη της εκπομπής, ο υπουργός Οικονομικών τονίζει:

«Ιθύνοντες ενός σημαντικού ιταλικού θεσμού με πλησίασαν και μου είπαν ότι είναι αλληλέγγυοι με τη χώρα μας, αλλά δεν μπορούν να πουν την αλήθεια, διότι και η Ιταλία κινδυνεύει να χρεοκοπήσει και φοβούνται τυχόν συνέπειες από τη Γερμανία.

Τα τελευταία χρόνια, όλη η Ευρώπη καλύφθηκε από ένα σύννεφο φόβου. Κινδυνεύουμε να γίνουμε κάτι χειρότερο από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Θέλω να σας πω ότι εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε το μονοπώλιο της αλήθειας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, για την υπόλοιπη Ευρώπη, και ιδίως για την Ιταλία, είναι να ανοίξουμε μια μικρή πόρτα προς την αλήθεια. Δεν μπορούμε να βρούμε μόνοι μας την αλήθεια, αλλά μπορούμε να ανοίξουμε μια πόρτα και να κινηθούμε ώστε να μπορέσετε να μας πλαισιώσετε. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουμε να περάσουμε όλοι από το σκοτάδι της σημερινής λιτότητας, στο φως μιας ευρωπαϊκής ορθολογικής, λογικής συζήτησης».

Στην ερώτηση της Rai αν «συγκεκριμένα, θεωρεί ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να τα καταφέρει» ο υπουργός Οικονομικών απαντά ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα προτείνει ένα New Deal για την Ευρώπη, όπως είχε κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος Ρούσβελτ. Ένα New Deal για την Ευρώπη το οποίο να χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ώστε να αυξηθούν κατά δέκα φορές τα κεφάλαια που έχουν διατεθεί έως τώρα».

Ο κ. Βαρουφάκης, τέλος, στη συνέντευξή του στην εκπομπή της Rai σημειώνει: «Πρόκειται για ιδέες και προτάσεις οι οποίες αφορούν ολόκληρη την Ευρώπη, διότι εμείς οι Έλληνες δεν πιστεύουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να ζητάμε για τον εαυτό μας κάτι που δεν θα ισχύσει και για τους Ιταλούς, τους Πορτογάλους ή τους Ιρλανδούς. Αργά η γρήγορα, η καγκελάριος Μέρκελ θα πρέπει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με εμάς, και να μας εξηγήσει για ποιον λόγο δεν εγκρίνει τις προτάσεις μας».

Από .......  iefimerida

Αχνοφαίνεται συμφωνία με τους δανειστές

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Οι επόμενες ημέρες είναι οι πιο κρίσιμες για την Ελλάδα και τη νέα κυβέρνηση, ενόψει του Eurogroup, με τις σκληρές διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα να είναι υπό επεξεργασία.

Ομως, στο Μαξίμου τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία πιο αισιόδοξη εκτίμηση για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Εν μέρει αυτό οφείλεται στις επαφές και τις προτάσεις του νέου προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Γιώργου Χουλιαράκη, κατά τη συνεδρίαση του Euro Working Group την Πέμπτη ο οποίος επέμεινε στη συνέχιση των διαβουλεύσεων με ομολόγους του και συνεργάτες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Εχοντας διαρκή ενημέρωση, ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται στις σημερινές προγραμματικές δηλώσεις του να συμπεριλάβει μέτρα και κινήσεις ικανές να πείσουν τις Βρυξέλλες πρωταρχικά για τη μεταρρυθμιστική πρόθεση της νέας κυβέρνησης, με τη στρατηγική να καταστρώνεται στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου το Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης, ενώ αναμένεται να αναλύσει την πρόθεση να πραγματοποιήσει σε δύο στάδια τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Το πρώτο θα αφορά τις μεταρρυθμίσεις του κράτους και των φοροελεγκτικών μηχανισμών για την αποτελεσματική  καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και θα συνοδεύεται από ρυθμίσεις για τον έλεγχο της ανθρωπιστικής κρίσης. Το δεύτερο στάδιο, που θα ακολουθήσει, θα περιλαμβάνει παροχές με μεγαλύτερη δημοσιονομικό κόστος.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σημείωναν επίσης ότι οι προγραμματικές δηλώσεις που θα αναγνωστούν την Κυριακή από τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι όλα όσα θα πει ο πρωθυπουργός και στις επαφές και τις διαβουλεύσεις που θα έχει με τους ξένους ηγέτες και αξιωματούχους.

Τι ζητούν οι δανειστές
Διεργασίες γίνονται όμως και στην άλλη πλευρά, εκείνη των δανειστών, που έστειλαν «μήνυμα» για τις προϋποθέσεις που θέτουν προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό που ζητούν είναι η ανάληψη ισχυρών δεσμεύσεων από την ελληνική κυβέρνηση για την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά και την ισχυροποίηση της ανεξαρτησίας της φορολογικής διοίκησης, όπως αποκάλυψε στο MEGA πηγή των δανειστών με άμεση γνώση των διαπραγματεύσεων των δυο πλευρών.
Ακόμη, η Αθήνα θα μπορούσε να δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει τις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ καθώς όπως έλεγε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή «έχουν μείνει οι πλέον ανώδυνες».

Στο πλαίσιο των προϋποθέσεων είναι να μην ανακληθούν όλες οι απολύσεις από το Δημόσιο, αλλά και ενδεχομένως μία δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν θα ακυρωθούν οι αποκρατικοποιήσεις αλλά θα συνεχιστούν με ενδεχομένως άλλα κριτήρια. Παράλληλα, θα μπορούσε η Τρόικα να δεχθεί ότι οι όποιες αλλαγές στο ασφαλιστικό θα γίνουν σε επίπεδο 4ετίας όπως επίσης και οι εξαγγελίες για επαναφορά του κατώτατου μισθού και οι νέες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Οι δανειστές αναγνωρίζουν ωστόσο ότι στη διαπραγμάτευση αυτή θα υπάρχουν πολλά «αγκάθια» γιατί για να γίνει η όποια συζήτηση απαιτείται να αιτηθεί η Ελλάδα παράταση του προγράμματος ενώ εκτιμούν ότι θα υπάρχει μεγάλη πίεση στο εσωτερικό για υλοποίηση των εξαγγελιών της.
Επίσης θεωρούν οι δανειστές -σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στο MEGA- ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να εξακολουθεί να συζητάει με κάποιου είδους Τρόικα που θα εκπροσωπεί ΕΕ- ΔΝΤ και ΕΚΤ και ας μην γίνονται οι συναντήσεις στην Αθήνα αλλά σε άλλο έδαφος όπως οι Βρυξέλλες.

Από ........  iefimerida

Παπανδρέου: Στηρίζω κυβέρνηση Τσίπρα

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com

Προσβλητικές δηλώσεις από Βερολίνο

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


 

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com