Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ηρεμήστε γιατί είστε όλοι λάθος.

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


Εστάλη στο  Blog  από  αναγνώστη


Ηρεμήστε γιατί είστε όλοι λάθος.

Οι δημοτικές εκλογές είναι πολιτικές.

Και ως πολιτικές πρέπει να συμπεριφερθούμε πολιτικά.
Όπως μας αντιμετωπίζουν έτσι πρέπει να τους ανταποδώσουμε. 

Ανεξάρτητα αν ο Συκιώτης λέω για παράδειγμα είναι συμπαθής,ο ίδιος αυτοεγκλωβίστηκε στο πολιτικό άρμα της άθλιας Νέας Δημοκρατίας που μας κατάστρεψε οικονομικά ,επαγγελματικά,οδήγησε συμπολίτες στην αυτοκτονία,έστειλε στην ανεργία δυο εκατομμύρια ανθρώπους,κατέστρεψε οικογένειες, διέλυσε υγιείς επιχειρήσεις και τόσα δεινά συσσώρευσε στην ελληνική κοινωνία , χρεοκόπησε την χώρα ,στελνει παιδιά,είμαι νέος και παρότι έχουμε καλή οικογενειακή επιχείρηση λιγο έλειψε να πάρω το δρόμο της ξενητειάς.

Λοιπόν το θέμα δεν είναι ο Συκιώτης το θέμα είναι να καταδικάσουμε την κυβερνητική πολιτική και αυτο θα το κάνουμε αρνούμενοι τις αυτοδιοικητικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας (Συκιώτης) ή του άθλιου ΠΑΣΟΚ (Παταργιάς). καθε ψήφος σε τέτοιους συνδυασμούς είναι μαχαιριά στην πλάτη των παιδιών σας ,σε εμάς τους νέους.

 Θα ρωτήσετε τι και ποιόν να ψηφίσουμε,δυστυχώς δεν θα σας κάνω την χάρη να σας δώσω μασημένη τροφή.

 νουν έχετε και σκέψεις μπορείτε να κάνετε,σκεφτείτε καλά ,αν θέλετε να απαλλαγείτε απο τους κυβερνητικούς δαίμονες μαυρίστε τους συνδυασμούς που υποστηρίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. ουτε και ΣΥΡΙΖΑ γιατί και αυτοί οι ανεγκέφαλοι αν ήθελαν θα ήταν ήδη κυβέρνηση,θα κατέβαζαν και εδώ συνδυασμό,μάλλον τους εξαγόρασαν τοπικά και αυτούς. 

Γιατί στην πολιτική οικονομία ,για όσους κατέχουν δυο πράγματα, δεν είναι απαραίτητη η δράση μπορείς να στηρίξεις τον ανταγωνιστή σου και με την αποχή σου.

 Λοιπόν αν δεν στείλουμε τώρα το μήνυμα δεν θα το στείλουμε ποτέ.

Χρήστος Γ. Παπαστάθης