Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Νίκο Μαζιώτη που κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος - "Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι υπεύθυνοι για την κρίση"

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


 - Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι η απολογία του ηγετικού στελέχους του Επαναστατικού Αγώνα
- Ο Νίκος Μαζιώτης κατηγορείται για την αιματηρή συμπλοκή στο Μοναστηράκι, κλοπές, ληστείες και εγκληματική οργάνωση
- Αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τις κατηγορίες
 - Νοσηλεύεται στο ισόγειο του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού

 Προφυλακιστέος εκ νέου κρίθηκε ο Νίκος Μαζιώτης για την αιματηρή σύγρουση στο Μοναστηράκι, καθώς και για αδικήματα που αφορούν ληστείες, κλοπές και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τα τελευταία δυο χρόνια.

 Κατά την απολογία του, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο γραφείο της διευθύντριας του νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

 Ωστόσο, αρκέστηκε να κάνει μια πολιτική δήλωση, λέγοντας ότι "τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι υπεύθυνοι για την πολιτικοοικονομική κρίση στη χώρα".

 Ο Νίκος Μαζιώτης νοσηλεύεται στο ισόγειο του νοσοκομείου και -για την ώρα- δεν του επιτρέπεται να προαυλίζεται με άλλους κατηγορουμένους, αλλά μόνο έξω από το δωμάτιο, όπου νοσηλευόταν και ο Σάββας Ξηρός.

 Από ...... newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: