Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κατασκευή Σταθμού ΚΤΕΛ Καμένων Βούρλων σκάνδαλο Μεγατόνων της τάξεως των 500.000 ευρώ από τον κ. Αντωνίου και την παρέα του.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη  από αναγνώστη  του  Blog


Χωρίς κανένα διαγωνισμό από πλευράς του Δήμου (στο μιλειτό όπου μόνο ο κ. Αντωνίου με την παρέα του και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ γνωρίζουν τι έχει συμφωνηθεί ) με απ` ευθείας ανάθεση δόθηκε σε ένα μόνο ενδιαφερόμενο το ΚΤΕΛ η κατασκευή και λειτουργία του για σαράντα χρόνια.

Πολλά τα ερωτηματικά που γεννιούνται στους δημότες ???

Είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς που επικρατεί στην περιοχή της Ελπινίκης ?



Έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά του συντελεστή δόμησης στην περιοχή της Ελπινίκης ή υπάρχει ακόμη εκκρεμότητα ?

Είναι καθ` ολοκληρία ιδιοκτησία του Δήμου ή μήπως εμπλέκονται και ιδιώτες επιχειρηματίες των Καμένων Βούρλων ή άλλων περιοχών ?



Το P(45) που προβλέπεται από το σχέδιο για χώρο Παρκινγκ , μπορεί να μας πει το λαμόγιο ο κ. Πλατανιάς πως το έκανε Οικοδομικό Τετράγωνο, συν ένα Οικοδομικό Τετράγωνο σε σχήμα τρίγωνου που έκανε  σε κοινόχρηστο χώρο.

Τι άλλο προβλέπεται εκτός από το κτήριο του ΚΤΕΛ να φτιαχτεί και ποιος θα το εκμεταλλεύεται (μήπως προβλέπεται κάποια καφετέρια, κάποιος σταθμός υγρών καυσίμων κ.ά).


Γιατί ο Δήμος δεν προχωρούσε από μόνος του στην κατασκευή του κτηρίου παίρνοντας ένα δάνειο και από πληρώνοντας το από τα έσοδα των καταστημάτων του ΚΤΕΛ ?


Οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν τίποτα απ` όλα αυτά ή απλώς ψηφίζουν και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν και στη φυλακή ?


Όλες δε αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται από ένα δημοτικό συμβούλιο 3 μήνες πριν τις εκλογές , όπου ο Πρόεδρος του κ. Πλατανιάς είναι Παράνομος , θα μπορεί δε οποιοσδήποτε αύριο έχει έννομο συμφέρον να προσβάλει όλες αυτές τις παράνομες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.


Η   μίζα που θα βγάλει ο κ. Αντωνίου και η παρέα του τα  λαμόγια  κ.Πλατανιάς, κ. Βαργιανίτης, κ. Τρίγκας Γ.  όπως  ελέχθη  μεταξύ τους είναι της  τάξεως  των 500.000 ευρώ.

Τον Δημήτρη Ανέστη ανακοίνωσε η ΝΔ υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Λοκρών

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Τον νομαρχιακό σύμβουλο Φθιώτιδας και αντινομάρχη Λοκρίδας κ. Ανέστη Δημήτρη ανακοίνωσε ότι στηρίζει η ΝΔ στο για υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Λοκρών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:


"Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.


Οι θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται.


Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.


Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.


Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Σήμερα, προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες τους:


...ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
Ανέστης  Δημήτριος   Αντινομάρχης  Φθιώτιδας..."


Από το .....LOKRIS NEWS +

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com