Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΤΕΤΡΙΜIΔΑΣ, ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΘΑΣ ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!


Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Έντονη ονοματολογία έχει αναπτυχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στους τρεις Δήμους που θα αποτελέσουν το νέο Καλλικρατειο Δήμο Αγ. Κωνσταντίνου -Μωλου.


Το θέμα συζητήθηκε χτες Κυριακή και στα κεντρικά Γραφεία του ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε οτι δεν προκύπτει αμιγής "πασοκικη" υποψηφιότητα μέσα από το σημερινό Δήμο Καμένων Βούρλων για το νέο Δήμο, παράλληλα όμως και για λόγους ισορροπιών το ΠΑΣΟΚ δεν θα ήθελε μετά τον ορισμό των Καμένων Βούρλων ως έδρας του Δήμου να προέρχεται και ο υποψήφιος Δήμαρχος από την έδρα.

Έτσι με βάση τις αυτοπροτασεις και τις ετεροπροτασεις το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται στην επιλογή υποψηφίου Δημάρχου είτε από το Μωλο είτε από τον Άγιο Κωνσταντίνο η έστω δημοτικό διαμέρισμα των δυο σημερινών Δήμων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι με τη σύμφωνη γνώμη και πολιτικών προσώπων εχουν καταλήξει στην διερεύνηση της εκλογικής εμβέλειας των κυρίων Βαγγελη Τετριμίδα, δημάρχου Μωλου, Κώστα Παταργιά πρώην δημάρχου Μωλου, Βαγγελη Ψαθά δημάρχου Αγ. Κωνσταντίνου και ενός ακόμη προσώπου από δημοτικό διαμέρισμα του Μωλου.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε οτι τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο κ. Τετριμίδας αφού προέρχεται από τον μεγαλύτερο σε πληθυσμό Δήμο.

Όλοι οι υπόλοιποι που εχουν εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον και εχουν "χτυπήσει" την πόρτα του ΠΑΣΟΚ, αν το επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου που θα επιλεγεί τελικά.

Πάντως η επιλογή δεν πρόκειται να γίνει πριν τις 8-10 Ιουλίου.

Από....lamia fm1

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ελατε να γινουμε το ποταμι που θα τους πνίξει

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com

Γενική απεργία Τρίτη 29 Ιουνίου


Συμμετέχουμε όλοι στη γενική απεργία Τρίτη 29 Ιουνίου μαζι με όλη την


εργατική ταξη..


Οι Επιτροπές Αγώνα κατοίκων , Πολιτών και Εργαζομένων θα


συγκεντρωθούν, με τα δικά τους πανό και πλακάτ στις 11 πμ στο Μουσείο.


Να είμαστε όλοι εκεί.


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ελατε να γινουμε το ποταμι που θα τους πνίξει

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "σέντρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com